STŘÍDAVKA

 



/zdroj Luminar film/

Tak schválně: 

Kolik z vás chodí na můj web pořád přes tuhle stránku? Budu ráda, když mi dáte vědět do komentářů. Střídavka běží týden v kinech a zatím lidi chodí (a platí vstupenky). Komentáře jsou nahoru dolů, ale to je v pořádku. Určitě táhnou herci, téma, komedie, léto. Velmi vřelé přijetí máme na Slovensku, to bych nečekala. Výborné kritiky, velká návštěvnost. To je strašně krásný pocit.

Fotky jsou z natáčení.

Ráno vstávám brzo, jedu do ateliéru, kde jsme minulý týden začali točit seriál. Budeme tam linkovat další díly. Už jsme za dvacítkou :)




22 komentářů:

  1. Sleduji pravidelně a na film se těším. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Chodím sem moc ráda a přeji ve všem hodně úspěchů .Very

    OdpovědětVymazat
  3. Navštěvuji Vás přes nové stránky:-) A moc ráda

    OdpovědětVymazat
  4. Já chodím přes tuhle stránku, jsem konzerva..... Střídavku jsem viděla, vstupenku zaplatila.

    OdpovědětVymazat
  5. Lucie, chodím k Vám stále přes tyto stránky .
    Střídavku v životě jsem bohužel zažila, za mě je to naprostný zmatek v duši dítětě a vyřizování účtů mezi rodiči! Jsem zvědavá, na Vaše zpracování, za týden jí u nás dávají v letním kině, tak máme v plánu jít. Krásné srpnové dny !

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie, chodím na Vaše stránky pravidelně. Občas se zadaří dát komentář, někdy to prostě nejde.... Střídavku jsem zažila ve své rodině 2x- dcera a bývalý-v pohodě, ale syn s bývalkou katastrofa a odnesl to vnuk - co tatínek zakázal-maminka povolila, sociálka se na to vybodla.... na dloooouhé povídání. Přeji, ať má film jen dobré ohlasy a těším se na nové tvorby. Z Jizerek zdraví Olina

    OdpovědětVymazat
  7. Z téhle stránky mi posílá blogspot upozornění a to je skoro jako pozvání, líbí se mi to. Díky za všechny ty příspěvky, ráda čje čtu.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, chodím k Vám tady odtud - s novou verzí se mi těžko zžívá, přeji hodně štěstí.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  9. taky jsem obcas zavítam věra

    OdpovědětVymazat
  10. Jáááááááááá.Jitka

    OdpovědětVymazat
  11. Já také chodím na tuto i tady ráda také používám rozcestník pro další Vámi sledované blogy. Ale koukám se i na tu novou, tuhle jsem měla ale raději. Alena

    OdpovědětVymazat
  12. já) proklikam i blogy ve sloupečku

    OdpovědětVymazat
  13. No chodím, no....

    OdpovědětVymazat
  14. Milé překvápko :) a.l

    OdpovědětVymazat
  15. Já chodím už jen na nový blog, protože mám url adresu uloženou u sebe na blogu. Tady jsem jen díky tomu, že jsi o starém blogu psala. Ale taky jsme konzerva. A tento formát mi přijde lepší.

    OdpovědětVymazat
  16. Chodím na nový blog, ani mě nenapadlo, že ještě pořád funguje i váš starý:)
    Krumlenka

    OdpovědětVymazat
  17. Příspěvek tady se mi zobrazí automaticky, tak ho čtu dřív. Nové stránky navštěvuji nepravidelně, zato toho můžu přečíst víc najednou. Na Střídavce jsem byla minulý týden. Líbila se mi. Já na ni před dvaceti lety se synem neměla koule, teď je ve střídavce “nejka” nejmladší dcery a vypadá to, že jim to funguje a dětem prospívá. A pokud chceš připomínku z pohledu diváka - ve filmu jsou všechny děti s celou situací nepřirozeně moc v pohodě, jejich pocity se tam už nevešly.

    OdpovědětVymazat
  18. Chodím už jen na nový. Mám ho uložený v záložkách.

    OdpovědětVymazat