Nová adresa

 




NOVÝ PŘÍSPĚVEK NA VÁS UŽ ČEKÁ

NA MÉM WEBU

SCENARISTKA.CZ ☺

STAČÍ JEN KLIKNOUT

 ZDE

15 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Dají se tam psát komentáře jen s nějakým přihlášením, mělo by stačit i google přihlášení. Zdravím!

      Vymazat
    2. Mně funguje, zkuste tedy jít přes scenaristka.cz Zdravím!

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ješitná blondýna30 dubna, 2021 17:41

    Tak to vám gratuluji k nové adrese. A já si úplně na začátku myslela, že jste se skutečně přestěhovali. To čekalo teď nás a už se s tím potýkáme skoro celých čtrnáct dní. Nějak nevíme co s tím... A to jsme si teď ještě pořídili hnětače těsta, takže vůbec nevíme, kam to všechno dáme. Všude samá krabice, prostě chaos. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty ses zase přestěhovala? No tak to musí být radost takto měnit domácí prostředí. Já bych to asi nedokázala. Ta představa, že každý měsíce někam s manželem stěhuji náš pracně vydělaný designový krb mě děsí jen co to píšu. A ty sis to zažila šestkrát za poslední tři roky pokud dobře počítám, viď?

    OdpovědětVymazat
  6. Vy už jste se zase přestěhovali? Sakra, vždyť vy neděláte přes rok snad nic jiného než to, že jezdíte po obchodech a kupujete nové a nové vybavení ne? Děláte aspoň nějaký sport? A teď nemyslím běhání po bytě protože jste si už pošesté museli vybalovat váš šatník. Něco regulérního.

    OdpovědětVymazat
  7. Buy Tinder Accounts with verified phone numbers from us to get the most out of your dating experience. Get started now and find your perfect match faster!

    OdpovědětVymazat
  8. Buy Verified Cash App Accounts with BTC Enabled. We provide verified cash app accounts with all documents for USA, Uk, CA, and many more countries...

    OdpovědětVymazat
  9. Becoming a seller on Walmart Marketplace opens doors to immense growth opportunities. If you follow the steps and the resources provided by Walmart, you can establish a successful presence on this retail giant’s platform. Buy Walmart seller accounts both old and new, available here.
    https://trustbizs.com/product/buy-walmart-seller-account/

    OdpovědětVymazat