Šťastné a veselé







Pořád to říkám. Co si vánočně neužiju do Štědrýho dne, to nebude.

Letos jsem o svátcích neviděla celou ani jednu pohádku, ani jeden film. Pár vánočních návštěv bylo fajn, jinak děláme a řešíme spíš běžné věci. Ivan vaří jak o život. Procházky se psem. Peru Stele, protože v její garsonce jí nic neschne a rovnou plesniví. Překvapila nás dopisem pod stromečkem, dostali jsme ho všichni a každý zaslzel. Nicméně dojetí vždy trvá jen chvíli a ráno je krasavice opět na zastřelení. Štědrý den se zvrhnul v mejdan, končilo se v půl čtvrté ráno s karaoke v televizi Šlágr. Já teda nevydržela, ale I. se svými dětmi ano. Jsou stejní pařiči jako on. Silná trojka. Aspoň že já to svou nudností vyvažuju.

Cíleně jsme viděli jen pokračování Home for Christmas, líbilo, ale už to není pecka jako loni. Někde je až cítit, jak za cenu originality tlačili tvůrci zbytečně moc na pilu. Nicméně pořád velkej nadprůměr. Řešit pětinásobnej orgasmus u vánoční večeře ... kdo z nás to zažije?








13 komentářů:

  1. Krásné vyznání. Co víc si přát.

    OdpovědětVymazat
  2. To je krasny dopis!
    Moc Vam ho preju a vlastne vsem mamam!

    Iva

    OdpovědětVymazat
  3. U vás by se klidně mohlo fotit pro THE SELBY. Hrozně ráda koukám na váš dům.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten dopis je vážně doják. Krásný zbytek svátků!

    OdpovědětVymazat
  5. No tak kdyby si moje dítě myslelo že je závora, která nám vždy zatarasí cestu, tak bych asi taky plakala, ale ne dojetím, ale zděšením, proč si to o sobě myslí a co jsem podělala.....
    Hezký nový rok, Eva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já bych byla jen dojatá, že si moje dcera uvědomuje, jak to s ní je, a že je jí líto, že je jak z divokých vajec a máma s ní ma starosti, a když si uvědomuje a je jí to líto, tak je v pořádku a nic jsem nepodelala. Stela mi připadá jako mladý uragan, což je v jejím věku zcela v pořádku, ale je to náročné a ona si je toho vědoma. Tak to řekla. Žádné trauma k pláči.

      Vymazat
  6. Žasnu, co všechno dáte přečíst světu.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Může, dobře svoji dceru zná, ví že z z ní tryskaji emoce na všechny strany a její duše umělce by to sneslo

      Vymazat
    2. Ne světu, ale nám, čtenářům, co sem rádi chodíme pro inspiraci, sdílet starosti i radosti. A nezávidíme! Přejeme! Lucie Č.

      Vymazat
    3. Bože lidi......neumíte žít své životy?

      Vymazat
    4. Bože, a proč sem lezete????!
      Žijte si ten svůj a dejte pokoj ostatním��
      Pavla

      Vymazat
  7. Krásný vánočnī dárek.❤ Myslela to upřímně, i když ráno to bylo jinak. Mám něco podobného doma. Pohodový rok 2021 Vám i Vašim blízkým Dáša

    OdpovědětVymazat
  8. Já naprosto miluji Vánoce. Je to můj nejoblíbenější svátek ze všech. Mám je ráda od jakživa, ale poslední roky si je užívám ještě více. A to hlavně proto, že se nemusím už vůbec stresovat kvůli penězům. Poslední roky totiž nakupuji všechny dárky se slevovou. Tento web opravdu všem doporučuji!

    OdpovědětVymazat