Black Friday

                                                                      /zdroj cas.sk/


Poprvé v životě jsem nakupovala na BF.
Měla jsem dlouhý seznam knih, boty pro sebe a pro Stelu, parfémy pro všechny, zásobu kafe na Vánoce. Všechno přes internet, do krámu nejdu.
Hned ráno kolaboval knižní web, později vlastně všechny, na který jsem vlezla.
Asi je to opravdu i u nás monstr akce.

Už kdysi jsem sem dávala link na Plnou peněženku, která vám vrací procenta z nákupů zpět. Protože jste se mě na to už několikrát ptali (a já to vždycky zapomenu), dávám sem link znovu. Je to můj osobní link, měli byste mít nějakej finanční bonus, doufám. A samozřejmě vy pak přes svůj link můžete doporučit PP zase dál.
U některých obchodníků funguje Black Friday celý víkend nebo dokonce týden, někdo měl opravdu jen dnešek do půlnoci. Vlastně už včerejšek, letí to. 
Můžete vyzkoušet.


Funguje to jednoduše.
Když chcete cokoli nakoupit přes net, kliknete si nejdřív právě na Plnou peněženku a zjistíte, jestli je vámi vybraný obchod v jejich programu. A když jo, tak na něj kliknete a nakupujete jako normálně. Tím už se váš nákup zaregistruje. Vyplatí se to zejména když člověk kupuje velkou věc - pračku, televizi apod. Nebo vánoční dárky. Je pak milý si nějakej ten peníz zase vyzvednout zpátky - přijde vám na účet.


4 komentáře:

  1. Dobrý deň, už ste o plnej peňaženke písali viackrát, ukazuje sa mi to v reklamách, no zatiaľ som na to ani neklikla. V krátkej budúcnosti sa chystám robiť väčšie nákupy do domácnosti, asi by som to mala vyskúšať.
    Vaša ilustračná fotka ma vrátila do čias dávnominulých. Úplne som zabudla, že tam, kde je dnes nejaká galéria, bol obchod so železiarstvom a domácimi potrebami. Bratislavčania ho volali U Palenera (Pallenehr - kedysi majiteľ železiarstva). Práve posledný príspevok na mojom fotoblogu o Bratislave je z Hurbanovho námestia, odkiaľ je tá ilustračná fotka. Ak chcete, kliknite na odkaz, ako to tam vyzerá dnes. Ďakujem za pripomenutie :-)
    https://wp.me/p1hEAd-3aA
    Je to ten dom s modro-bielou fasádou.

    OdpovědětVymazat
  2. Na podobném principu, ale s dobročinným účelem, funguje https://givt.cz/. Zaregistrujete se, vyberete si neziskovku svého srdce a když pak nakupujete, jdou ta drobná procenta právě v její prospěch.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jo,jdu na to,poprvé,tak děkuji,s mírnými zádrhely jsem si objednala martensky,sleva stovku,k tomu bonusy,to jsem prostě musela,tak jsem po nich zase zatoužila.To budou odřený nožičky.Tak,pěknej černej víkend :-) .A advent.

    OdpovědětVymazat