Co s tím?

Vy, co máte blog u blogspot, neuměli byste mi poradit?
Objevuje se mi tato výstraha a nevím, co mám udělat, aby můj blog existoval a fungoval dál.
Netuším, jak zjistit, co všechno mám přes google+.
Bojím se, abych nepřišla o veškerý archiv.

Following the announcement of Google+ API deprecation scheduled for March 2019, a number of changes will be made to Blogger’s Google+ integration on 4 February 2019. 

Google+ widgets: Support for the “+1 Button”, “Google+ Followers” and “Google+ Badge” widgets in Layout will no longer be available. All instances of these widgets will be removed from your blog. 

+1 buttons: The +1/G+ buttons and Google+ share links below blog posts and in the navigation bar will be removed. 

Please note that if you have a custom template that includes Google+ features, you may need to update your template. Please contact your template supplier for advice. 

Google+ Comments: Support for Google+ comments will be turned down, and all blogs using Google+ comments will be reverted back to using Blogger comments. Unfortunately, comments posted as Google+ comments cannot be migrated to Blogger and will no longer appear on your blog. 


6 komentářů:

  1. Lucie, tady pod článkem je diskuse, kde se to vysvětluje http://kucharkazesvatojanu.blogspot.com/2019/02/konec-blogu.html
    Ester

    OdpovědětVymazat
  2. Ruší se jen Google+ . Internetová sociální síť od Google. Evidentně se to nechytlo .

    OdpovědětVymazat
  3. Blog fungovat bude dál, jen se ruší doplňky související s Google+, které stejně nemáte. Šlo o google plus sledující, komentáře přes google plus atd.
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  4. Pečlivě pročtu vše, také se mi to objevuje a trochu mě to zaskočilo. Všimla jsem si, že mi komentáře z Google+ na blogu zmizely.

    OdpovědětVymazat
  5. Lucie ještě si v nastavení u komentářů udělej změnu ,abys mohla komentovat . Mně nešly psát komentáře a ta samá výstraha mne strašila už asi tři týdny. Z Google+ jsem označila psaní komentářů v Blogger a napsala si do rámečku jméno blogu a uložila změnu a již mi komentáře psát jdou. Jinak moc děkuji za knohy, došly v pořádku, jen ten mail jsem objevila až nyní, kdy jsem mazala emaily . Napíši email. Snad jsi to pochopila. Zdravím k Vám domů Marcela

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem nad tím dumala,přečtu si vysvětlení u Svatojánu :-)

    OdpovědětVymazat