Když si u nás doma chcete umýt ruce


... tak nemáte šanci.
Stely věci jsou prostě všude. Někdy mě to tak vytočí, že si musím vzít neurol, abych přežila. A to teprve začaly prázdniny. A už to je dost vyhrocený. Já poučuju, ona ječí. Já ječím, ona se zamkne. Sousedi mají takové dvě milé šikovné holčičky a určitě si říkají, že u nich doma to nikdy takhle vypadat nebude. Taky jsem si to říkala.

Píšu.
Doma se mě pořád ptají, kolik už mám stran. Málo. Jenže když jsem si to poměřila se scénářem Karavanu, tak už mám napsány 2/3 Karavanu. Hrozně mě to baví. Je to velká svoboda. Akorát se to asi nebude dát číst. Neumím totiž ten vypravěčskej kalkul.


16 komentářů:

  1. Co si v tu chvíli umýt ruce? Vsadím se, že příště už v umyvadle nic nebude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by Stela asi chytla mega hysterii a tý já se bojím!

      Vymazat
    2. No tak to bych si k tomu ještě vyčistila zuby, ať to stojí za to!

      Vymazat
  2. Jo takhle,to je to umyvadlo:D já bych za ní zašla,když jste obě v klidu a řekla jí to bez nějakých výčitek,že vám vadí,že si nemůžete umýt ruce a jestli by to nešlo udělat jinak,aby jste byly spokojený obě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to dělám průběžně, ale vždycky mě překvapí nový jiný, samozřejmě vynalézavý bordel jinde. Uklidí ho a za 5 minut je jinde, chjo.

      Vymazat
  3. Je to jen obdobíčko.

    OdpovědětVymazat
  4. Obdobicko....dlouhe,vycerpavajici...chcete vypravet? Drte a vydrzte.S tou mou uz mohu i zajit na dvojku....Mejte se sedmikrasne.JP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mam stejnou zkušenost. Chce to jen vydržet, nezbláznit se a potlačit myšlenky na zabití 😀

      Vymazat
    2. Oni...by nas jinak zavreli😊

      Vymazat
  5. My se s dcerou malem zabijeme a za chvili jsme kamaradky. Manzel nechape, obcas opatrne nakukuje a zjistuje v jakem jsme rozpolozeni:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak si umyjte ruce ve vaně :)))

    (jinak - já ječím taky)

    OdpovědětVymazat
  7. Jako dermatoložka můžu dceři poradit ať to vše vyhodí,mládí je krásné samo o sobě a na tuhle chemii má čas snad tak v 8Oti letech a i to je škoda,když už se líčit, tak snad na nějakou příležitost a při jejím mládí velmi jemně,pleť potřebuje dýchat a řekněme si na rovinu kluci moc zmalované děvčata nemusí,tak hodně pevné nervy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My rikame to stejne ,nemuzem pochopit proc se mlade divky s krasnou pleti potrebuji malovat vzdyt jsou krasne bez malovani.

      Vymazat
    2. To se mladým těžko vysvětluje. Já toho taky v mládí na sebe patlala tuny a teď ve 32 jen čistím a hydratuju. Že šminek maximálně příležitostně řasenku. Každý si tím musí projít.

      Vymazat
    3. Keď ste už túto tému začali, ja som sa pri pohľade na tú fotografiu tiež zamyslela. Preboha! Načo jej to všetko je? To som sa pýtala v duchu. Spomenula som si na svoje stredoškolské časy, kedy sme sa do školy vôbec maľovať nesmeli. Spomínam si, ako som si pred cestou domov v piatok popoludní dala na oči tiene a trošku špirály. To bolo všetko. Viac mi nechýbalo. Dnes sa nemaľujem vôbec, prekáža mi všetko na ksichte, na všetko okrem dobrého krému som alergická. Súhlasím aj s tým, ako sa chalani vyjadrujú k takým zmaľovaným dievčatám. Mám dvoch doma. Viem, že ste (Lucia) na túto tému dosť háklivá a že vám vadí, keď sa k vašej dcére niekto vyjadrí, ale niekedy je fakt zmaľovaná ako veľkonočné vajce. Škoda.

      Vymazat
    4. Jaj, nechte ji žít... Ona na to přijde.

      Vymazat