Důležitá volba


Taky už tomu nerozumím.
S oblibou si pouštím ke psaní ČT24 a v noci ujíždím na přenosech z poslanecký sněmovny. V poslední době ale často přestávám psát, dívám se a poslouchám.
Včera a dnes jsem navíc sledovala příběh rodinné firmy, kterou zlikvidovala politická zlovůle. Oba díly můžete vidět zde:

Je mi z toho úzko.

Proto nezapomeňme jít tento víkend volit.
Určitě máte své favority, kdyby ne, tak klidně dejte šanci těm mladejm pirátskejm klukům.
Kdyby nic, tak aspoň nejsou zatížení minulostí a netáhnou si ji pořád s sebou pod košilí.



11 komentářů:

  1. Piráti mají svoji temnou minulost také. Půjčuji si z fb (fotka asi zde nejde přidat) Pan Bartoš a jeho údajná "nepodpora" levicově extrémistického hnutí Antifa a jim podobných anarchokomunistických hnutí, jako je třeba Anarchistická federace(AF).. Ela

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel ze svého okolí znám tolik lidí, kteří budou volit Babiše, Okamuru či Piráty, že je mi z toho taky úzko.

    OdpovědětVymazat
  3. Dat podporu vitacum imigrantu?Nyni,kdy do Evropy proudi davy ekonomickych migrantu bez totoznosti? Ted jsem dostala fotku kde Bartos stoji s napisem imigranti vitejte,dalsi je jeho fotka z hnuti GNWP!Pro me je i pro me kamarady nevolitelny!

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za příspěvek, vidím to stejně jako vy. Mým rodičům, kteří už nechtěli jít k volbám, že jsou staří, jsem vysvětlovala, ať nemyslí jen na sebe, ale že mají i vnuky a že se rozhoduje o jejich budoucnosti. Oni mají jen informace z televize a čtou MF, tak jsme probírali, koho volit. Myslím, že je důležité se o tom v rodinách bavit, spoustu informací se k nim ani nedostane. Eva

    OdpovědětVymazat
  5. Česká rep není zase takovou vyjímkou, že nevíte koho volit...
    Ovšem je vždy problém,jak se dopídit "nejmenšího zla". Je smutné, že se kriminální prohřešky lidí, kteří nás mají reprezentovat, berou jako normální vlastnost:-(
    Přejme si hlavně štěstí, aby vyhráli ti nejmenší mizerové!

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím si, že dvacetdevítkou nic nezkazím, ba naopak. Podívejte na Rakušany!
    Alena

    OdpovědětVymazat
  7. Pan Bartoš má svoji osobní temnou minulost, nejen politickou!!!Vladimíra

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě jsem chtěla dodat,že Babiš měl jednání s Bartošem a šel by s nimi do koalice:(takže žádný nový vítr)Volím 29.

    OdpovědětVymazat
  9. Mne Pirati prídu tak trochu ako zelení lavicoví ajťáci.. :-)

    (ale vážne, nezávidím vám, pretože k voľbám to chce aj notnú dávku slušnej kombinatoriky, aby si jeden vedel predstaviť, ako sa bude skladať vláda).

    Veľa šťastia pri výbere,
    Kata

    OdpovědětVymazat
  10. Myslela som, že píšete naozaj o tom, že mnohým Čechom nie je rozumieť. České tv stanice si občas prepnem a mám pocit, že stále viac Čechov hovorí veľmi nezrozumiteľne. Nemyslím tým obsah, ale ich výslovnosť. No tu je to o voľbách. K tomu len toľko: Želám vám, aby ste mali šťastnejšiu voľbu než tú, keď ste si volili prezidenta :-)

    OdpovědětVymazat