Třídím

Dnes jsem se do toho pustila naplno.
Do třídění ozdob.
Většina z nich zůstává v krabicích ve skříni, ale aspoň je seřazená podle druhů. Kouličky zvlášť, domečky zvlášť. A šišky dohromady s ořechama. A taky konečně vím, co mám. Třeba sbírku muchomůrek, plnou kloboukovou krabici figurek, desítky baněk a taky pár pokladů.

Můj, resp. Kryštofův pokoj bude sloužit o Vánocích jako druhý hostovský, takže ještě trochu uklidím a naaranžuju, aby se tu hostům líbilo.

Včera jsem dražila strašně staré a vzácné ozdoby, ale jejich cena se vyšplhala přes 7 tisíc Kč, to já už cestou k týhle sumě dávno odpadla.

Jinak máme docela nachystáno.
Protože nic moc nechystáme.
Kafe dnes přivezlo DHL, nákup jsem svěřila Košíku, poprvé v životě nestojíme fronty. Nadchlo mě nadšení Soni, tak jsem ji následovala. Snad to všechno klapne.














9 komentářů:

  1. Ta vitrína vypadá skvěle! Krásné Vánoce...

    OdpovědětVymazat
  2. Skříňka je krásná...tedy i obsah...hezké svátky...

    OdpovědětVymazat
  3. milá Lucie,Váš blog je pro mě v mnohém velice inspirativní,letos jsme díky němu objevili staré ozdoby, které čekaly v krabicích u babičky....přeji hezké svátky A.l

    OdpovědětVymazat
  4. No to už je pořádná sbírka... Ozdoby parádní!

    OdpovědětVymazat
  5. Když vidím ty ozdoby je mi líto, že jsem je při stěhování nevzala s sebou ,mohla jsem Vám rozšířit sbírku. Bylo dost krabic starých ozdob- nepoužívala jsem je už na zdobení....no škoda jich.:-(

    OdpovědětVymazat
  6. Překrásná sbírka. Já se ze své taky raduju a těším se, až budu mít jednou tolik místa, abych se jimi kochala celoročně v nějakém supr trupr nasvíceném starém skleníku.

    OdpovědětVymazat