Stěhuju se

Po několika měsících se vracím z Kryštofova pokoje do své pracovny.
Hodně to tu zpustlo a stalo se z ní odkladiště věcí, které nemají jinde své pevné místo. Nicméně vyhodit je po vzoru Japonky Marie Kondo (určitě její hitovku Zázračný úklid už všichni znáte) nemůžu, přestože je nemiluju. Ale ovívač potřebujeme v horkém létě a rotoped, když mě začne bolet koleno.

Stínidla lustrů visí na zdi provizorně proto, že se na nich něco rozbilo (sorry, ale oboje zase Ikea) a čekají, až je někdo spraví anebo až mi dojde trpělivost, rozšlapu je a koupím jiné.

Musíme se tu (všechny věci + já) zase nějak popasovat.
Kryštofův pokoj teď dostala babička (mother in love), která je po operaci (zlomenina stehenní kosti + šrouby) a má pochopitelně přednost. Ve všem.
Konečně jsem díky její nehodě po třech letech douklidila částečně Kryštofovy věci. Zbytek už si musí probrat sám, až v červnu přiletí. Na návštěvu.










5 komentářů:

  1. ...přesně tohle jsem dnes absolvovala, udělat pokoj pro 90letou maminku po pádu se zlomenýma oběma rukama...ale zase ten pokoj prohlídl, no a těch věcí, který vlastně nepotřebujeme...držím palce a hodně energie a trpělivosti přeji
    jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, ta stinidla vypadaji nahodou dost dobre takhle netradicne pouzita!

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palečky a babičce přeji hodně zdraví a síly! :)
    Stínidla vypadjí opravdu skvěle!! Pracovna jak se patří :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Podle Japonky jsem uklízela minulý víkend. Bylo toho opravdu hodně, co šlo z naší domácnosti pryč. Ale to si nedovedete představit ten pocit, který jsem měla v pondělí. Lítala jsem jak víla. Takže za mě doporučuji. Zázračný úklid.

    OdpovědětVymazat
  5. Přeju babičce rychlé vyzdravění a trpělivost a ať se tam máte vespolek dobře.

    Vyklízení papírů ze svých studentských let jsem plánovala na dnešek, ale ne, nemám na to, nesnáším třídění papírů a krámů a knih a brožur a sešitů, korespondence... a chce se mi spát. Možná zítra.

    OdpovědětVymazat