Dnes já


Dnes jsem byla u naší báječné kadeřnice já. Vedle mě česala jiná paní holička na zkoušku vlasy nevěstě - uf, ještě že už tyhle věci mám za sebou. I když já jsem ani tenkrát žádnou proceduru neabsolvovala, chodila jsem do pánskýho na střih za 7 Kčs - a to mi vydrželo dodnes. Akorát už to teda není za těch 7.
 
Odpoledne jsem dopsala stručnou synopsi k novému příběhu a přepinkla ji kolegyni. Snažím se do těch postav moc nezamilovat, protože až je nikdo nebude chtít, aby mi to nebylo líto. Ale v hlavě už mi jedou hotový scénáře! To prostě nezastavím. Jak na ty lidi jednou začnu myslet (pro mě už to jsou lidi, mají jméno, ale nemají ještě konkrétní ksicht), už žijou se mnou.
 
Vezu Stelu na tenis, tak se nemůžu rozkecat.
Možná je to tak lepší.
Fičím!
 

8 komentářů:

  1. Barva i střih super,kadeřnice je fakt šikovná!A k těm tvým postavám přece musíš mít nějakej vztah,aby se psaly samy.Jinak to nejde...teda já si to myslím,ale možná se pletu.Krásný večer a pozdrav z dálky do dálky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, taky zdravím! Myslíš si to úplně správně, ale když ten projekt pak v tv nevezmou, tak mně je vždycky líto, že za ně nemůžu "žít".

      Vymazat
  2. Ta barva je super sluší Vám to :-) prozdradíte kadeřnici :-)
    A v práci držím palce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kadeřnice je v Říčanech, pokud máte zájem, napište mi to do mailu: lucie.smich@seznam.cz a já pošlu kontakt.

      Vymazat
  3. Super! Jako vždy.
    A parádní brýle. Nechápu proč sem loni nechala úžasný zelený v Nextu ve slevě na stojánku. Trubka.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám být stejná jako ostatní ženy a zuřivě kývat hlavou jak supr vypadáte, supr střih, supr barva...nebo být jako vždy svá? Budu svá...Lucie mě připadáte pořád stejná,akorát barvička světlejší...tím ale nechci říct, že nejste furt čupr baba...jste i bez návštěvy kadeřníka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně nevypadám supr (fotím jen to lepší), ale drama je sehnat holičku, která umí a nebojí se stříhat mašinkou. Po deseti letech (moje původní kadeřnice onemocněla) jsem musela shánět novou. Drama!
      A jasně, buďte svá.

      Vymazat
  5. Já už jsem přejedená těch umělých bárbín s umělýma prsama a botoxem všude, kam se podíváte. Sázím na přírodní krásu a když je nějaká ženská zajímavá a čupr, tak jí to řeknu! ( aby nedošlo k mýlce jsem 20 let vdaná za jedno mužské pohlaví a taktéž tento do budoucna ohrožený druh preferuju :-D)

    OdpovědětVymazat