ADORABLE


Dnes trochu toho konzumu.
(Ta figurína nahoře je Kryštof.)
Na Černém Mostě otevřeli zrekonstruované nákupní centrum a protože tam Kryštof pracuje, jeli jsme se tam podívat:
Kryštof, jeho skoro tchýně, jeho jedenáctiletá skoro švagrová, Stela a já. Úžasný je, že díky vztahu Kryštofa Stela získala kamarádku a jeho budoucí tchýně je taky skvělá (protože jsem to tak trochu já :-) ). Takže my bysme si rozuměly, teď jen, aby to vydrželo těm mladejm, že jo.
 
Obchoďák plnej lidí a slev.
Koupila jsem si noční košili.
Na víc jsem neměla sílu.

 
Kryštof pracuje pro dvě designérky (firma ADORABLE), které si otevřely právě v CČM stánek s designovými hodinkami S.T.A.M.P.S.
Moc jim fandím, protože holky měly odvahu vklínit se mezi ty nadnárodní giganty a začít prodávat na svých pár metrech čtverečních.
Hodinky jsou úžasné - můžete si složit svůj vlastní komplet, který stojí kolem jednoho tisíce korun. Což je hodně příjemná cena.
 

8 komentářů:

  1. No já tam dnes jela pro kus masa abych měla z čeho uvařit svému nemocnému muži pořádný vývar ...uvařená jsem byla v tom davu i já. Hodinky...i když já hořím po STORM...vypadají zajímavě a jeden by si vybral hned :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky miluju storm. Mají i krásný náušnice.
      Ale tyhle jsou ještě navíc zábavný. Vyzkoušela jsem jich spoustu - dají se různě kombinovat i s řemínky, náramky ... paráda!

      Vymazat
  2. A nemají i internetový obchod?
    Plameňáky bych si mohla nadělit za tu napsanou bakalářku :-)

    Brácha teď hraje hokej v USA a maminka trochu trne hrůzou, že si najde americkou slečnu, protože má obavu, že si pak nepokecá ani se snachou ani s tchýní...i když zatím se všemi jeho slečnami a jejich rodinami si sedla. A tak zatímco bráška láme jedno srdce za druhým, maminku pak na tribuně obklopují jeho vzdychající bývalky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si dovedu představit, já taky nutně potřebuju někoho, kdo k nám zapadne. A bejvalky lituju, určitě je to prima chlap a těch je málo.
      hodinky - www.adorable.cz

      Vymazat
  3. Hodinky vypadají úžasně..já tak nějak ani nevím proč, ale Černý most nesnáším... Všichni o jeho expanzi ale mluví, tak tam asi taky někdy zajedu, abych o nic nepřišla - třeba o ty hodinky:) A gratuluju ke skvělým rodinným vztahům - to je prostě štěstí:)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, díky za typ. Hodinky vypadají super a hlavně neobvykle a zábavně. Od chvíle, co nosím mobil všude sebou, nepoužívám hodinky. Ale už nějaký čas se nějakým poohlížím, že bych jako zase začala, ale nic mě tak úplně nezaujalo. Nebylo tam to "jůůů" na první pohled. Ale tyhle hodinky vypadají, že to bude ono. Určitě se ve stánku zastavím. Díky. Maru

    OdpovědětVymazat
  5. Hodinky nás doma okouzlily, dobrým věcem je třeba dělat reklamu.
    K těm vztahům našich dětí - Alex chodila asi dva roky s prima klukem a my jsme si s jeho maminkou koupily předplatné do divadla. Jenže děti se nám někdy kolem Nového roku rozešly, ale my matky jsme sezónu dochodily až do konce. Ten rok šly dobré kusy.

    OdpovědětVymazat
  6. To je nádhera, až se tam dostanu, určitě se mrknu.

    OdpovědětVymazat