Mám ji!

Možná jste si všimli drobných změn, co se týče grafiky a úpravy plochy mého blogu. Snažím se prostor co nejvíce vyčistit a zjednodušit. Ale mé počítačovo grafické schopnosti jsou velmi omezené, tak aspoň v rámci nich.
 
Včera mi přišla crossbody kabelka z Desigual. Můj dárek za vysvědčení. Teda ne za ten papír, ani za ty známky, ale za moji velkou práci, kterou s přípravami do školy mám. Aby bylo úplně jasno - do tý školy samozřejmě nechodím já, ale Stela. I když mi to často tak nepřipadá.
Mám z kabelky velkou radost, líbí se mi.
Spousta z vás, které šijí, si podobnou spíchnou určitě za dva večery a pár kaček. Ale já jsem po dlouhém čase zatoužila po značce. Konečně je ze mě aspoň na chvíli snobská autorka pokleslých seriálů, jak mě tady čas od času chválí nějaký pán v komentářích.
 
 
Před dvaceti lety jsem šila strašně moc, i kabáty sobě, zimní kombinézu a bundy Kryštofovi - protože se to vyplatilo. Látky byly levné, v obchodech po revoluci nic moc nebylo anebo to bylo super drahé. Šití mě bavilo, byl to pro mě relax. Ovšem teď už na to nemám energii. Zřejmě moje šicí období skončilo nebo vyčkává někde v koutě, až budu mít volnější ruce. 
Ale když si prohlížím blogy kolegyň, tak se mi zasteskne, protože taštičky všeho druhu by se mi hodily. Ovšem kdybych měla při svitu luny ještě zasednout ke stroji ... tak to už bych vážně zkolabovala.
 
Tak se mějte hezky, žijte a šijte! 
 

12 komentářů:

  1. :o))) šiju, šiju! Kabelek už mám tolik, že je nemám kam strkat, dala jsem si zákaz. Ale jsem spíše umírněný jedinec, tak krásně barevnou ve své sbírce nemám! LenkaK

    OdpovědětVymazat
  2. Keď som prestala šiť pre svoje deti, tiež som mala dojem, že šitie pre mňa nadobro skončilo. Po rokoch som sa však k nemu opäť vrátila. Kúpa takej taštičky je ale dobré rozhodnutie. Tiež mám pár takých, ktoré by som spichla za jeden večer, ale viem aj, že pre seba sa mi nechce. No a Desigual - ten sa nedá napodobniť! Užite si radosti!

    OdpovědětVymazat
  3. Já sice stále občas šiju, ale kabelky si objednávám u Darabags... jednak mám radost, že podporuji šikovné české návrhářky a tvůrkyně... ale hlavně... jejich kabelky jsou KRÁSNÝ :-)) Schválně koukni: http://www.darabags.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výbornej tip, díky! Zaujal mě i ten František, co mi splní každé přání. Pobavilo mě to, skvělá reklama.

      Vymazat
  4. Lucie, kabelka je moc krásná!
    Konečně nebudete vedle Ute za popelku!
    Obdivuji každou ženu (v tomto případě tedy spíš dámu), které stačí takhle malá kabelka.
    Já nosím "macochu". A hledám v ní pohmatem s pohledem upřeným do dáli, případně do výše, to podle stupně soustředění. Mám na to speciální hmat připomínající grif veterinárního technika při vyšetřování velkých zvířat. A poté, co jsem v macoše narazila na jogurt a prorazila mu víčko, se zamýšlím i nad tou gumovou rukavicí.
    A. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Macocha je výbornej název, já je nosím taky, k Vánocům jsem dostala maxi kabelku, do který se vejde celej nákupní košík. Ale zjistila jsem, že ideální je nosit tuhle malou K TOMU, abych furt nehledala mobil, peněženku a tak. Samotnou ji vezmu vyvenčit asi jen na koncert apod.

      Vymazat
  5. A já si včera říkala, co je tady tak jiné a ona chybí zelená. Bez ní je to takové prázdné. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi právě líbí. Ale třeba to časem zase rozkvete. :-)

      Vymazat
  6. Kabelka jak pro panenku,já jsem spíš taky pro ty macochy,ale Vám ji Lucie ze srdce přeji za tu makačku v cestě za vzděláním a věčné opakování!Snad Stela opravdu zaperlila a také si vybrala patřičný dárek za snahu!

    OdpovědětVymazat
  7. TA JE NÁÁÁÁDHERNÁ! Akorát já jsem strašný střevo a neumím si žadnou krásnou a praktickou kabelku vybrat:-( Tahle je úchvatná! Pořád na ní čučím! Snad ti ji neokoukám?:-D A.

    OdpovědětVymazat
  8. tak jsem po přečtení článku šla a taky si koupila dárek za vysvědčení :-) byli to šaty a kabelka taky miniaturní a už se těším až jí vytáhnu :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Náádhera a já neumím šít.

    OdpovědětVymazat