Co jsem v sobotu na chalupě snídala

 
Snídala jsem zrníčkovou housku se šunkou a četla si u toho Reflex. Prskala jsem zrníčka metr kolem sebe. Smíchy. Několik článků a fotek věnovaných penisům mě fakt pobavilo. Líbí se mi, že to Reflex nelíčí lacině, ani lascivně. Ale dokonce i vědecky - viz doktorská práce výtvarnice Lenky Kloudové. Stojí to za přečtení. A za podívání taky. Hlavně nesrovnávat!
 

10 komentářů:

  1. Směju se. Před chvílí jsem psala na můj blog ( mám jen fotky nahých mužských figurín), ale tento příspěvek je mnohem více natura.:-) Snažím se rozlousknout text z fotek, ale asi bude lepší Reflex si koupit.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký příspěvek!:-) Lucie, vzpomínám si, že jste tu onehdá psala, že Vám nejdou nahrávat fotky - bylo to kvůli malé kapacitě uložiště? Jak jste to nakonec vyřešila? Mám dnes totiž stejný problém...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád nevím, v čem je zakopaný pes, takže fotky nahrávám příšerně složitým způsobem - nejprve je zmenším, pak je přehraju do Picasa, tady dám "sdílet" - což znamená, že vidí někde v éteru, pak otevřu blog a nahraju si je z archivu picasa ... hrůza. Ale jsem pyšná, že jsem na něco takovýho přišla sama a funguje to. Ťuk, ťuk.

      Vymazat
    2. Ou, tak to jste vážně dobrá! Klobouk dolů. Mně to nabízí, ať si koupím za měsíční paušál větší uložiště, což se mi moc nechce. Znamená to, že časem všichni, co jsou na blogspot.com, musí za vkládání fotek začít platit...?

      Vymazat
    3. Je to možný, protože ty služby u blogů, který jsou zadarmo, jsou nulové ... chtělo by se asi poradit s nějakým IT.

      Vymazat
    4. Tak je to opravdu fakt - protože jsme přímo na blog nahrávaly nezmenšené fotografie, zahltily jsme si tu vyčleněnou část kyber prostoru, která byla zadarmo. Najela jsem do Vaší stopy: zmenším - hodně, nahraju do Picasa a odtud na blog. Jak jsem si já bláhová mohla myslet, že něco tak velkého (moje fotky) může být zadarmo?

      Vymazat
    5. No ne, že bych zrovna já mohla jít v tomto směru někomu příkladem? To se teda směju! Ale hlavně, že to funguje!!!

      Vymazat
  3. Haha, zdravím, ta fotka mi připoměla nedávnou nějakou sotěž , která probíhala na holandské TV /kterou nedobrovolně denně sleduji / a ani si nejsem jistá jestli po desáté, ale šlo tam o to , že tři ženy odhadovaly délku chlouby mužů a to nejprve s ochlupením a pak bez ...dokazovali, že to bez má dělat efekt větší chlouby...no ti chudáci chlapi exempláře tam stáli v trokách bez kalhot a v ponožkách a botech...no už jen ten pohled mě odrazoval od dalšího podrobnějšího zkoumání, natož měření :)))). Doufám, že snídaně chutnala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si vůbec nedovedu představit! Kdo se toho dobrovolně účastní? A kdo dívá? :-)

      Vymazat