Cherry

Kryštof našel na internetu jednu fenku, která by potřebovala pomoct (teda ono je tam spousta psů, kteří by potřebovali), ale tahle tam měla i video, na kterém krásně aportovala. A to nás nahlodalo. Jeli jsme se na ni v sobotu do útulku v Kralupech podívat.
Byla jiná, než jsme si představovali. Větší. Divočejší. Půjčili jsme si ji na vodítko. Příšerně táhla. V útulku je od léta a nikdo se na ni ještě ani nezeptal. Bylo nám jasný, že když si ji nevezmeme my, tak asi nikdo.
 
Máme ji doma.
 
Zatím se sžíváme. Hladíme a hladíme. Je nedomazlená (jak hezky zpívá Jan Budař) a hladová na cokoli jiného než granule. Doma je strašně hodná, venku by chtěla lítat. Jízdu autem zvládla v pohodě, už s námi byla i na zkušebním výletě procházkou do hospody. Je to teď všechno zase hrozně zvláštní ... jak bych vám to jenom popsala ... není to o moc jiné, než když si domů přinesete miminko. Všechno je stejné a přece jinačí. Naruby.
 
 
P.S. To, že Cherry leží, je výjimka. Byl to pro ni náročný den. Všechno je nové. My taky. Zítra napíšu víc. Teď jdu vystřídat Ivana a hladit.
 

15 komentářů:

  1. milá Lucie, držím Vám i Cherry palce, abyste se rychle sžili a všechno bylo skoro jako dřív - sama vím z vlastní zkušenosti, že to chvilku trvá :))) hezký večer a.l

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Lucie,
    Cherrynka je nádherná,.... doufám, že vám všem brzy zaplní prázdné místečko v srdci ....Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Pes, to je pre mňa chlpatý človek a nekonečná láska, takže veľa lásky.
    Vaša pravidelná čitateľka Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Je nádherná! Posílám taky nějaké to phlazení!

    OdpovědětVymazat
  5. Přeju vám, ať je vám všem spolu dobře a kdyby náhodou se vyskytly nějaké těžkosti (protože byla v útulku), doporučuji na youtube "Znalec psí duše" - je tam spousta skvělých rad - jednoduchých

    OdpovědětVymazat
  6. Chodím k Vám nakukovat, nikdy nepíšu,ale tentokrát musím. Dojala jste mě! Přeji Vám hodně krásných zážitků s novým přírůstkem:))

    OdpovědětVymazat
  7. Ta je nádherná! Jste úžasná, že jste to zvládla tak rychle, já na to neměla a taky pro to hrál praktický důvod - prázdniny/dovolené...pořídit si kotě a odjet na dovolenou mi přišlo mírně řečeno nefér, tak jsem měla "alibi" pro své srabáctví. Teď už se nemůžeme dočkat a až nám zítra doběhne odpočítávání do Alžbětina svátku asi začneme s tím do kotěte. Jsem z toho taky celá rozechvělá a připadám si jak totální nováček :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluju! tyhle věci řeším stejným způsobem.... bez kocoura jsme vydrželi přesně týden... tak aŤ se vám spolu dobře žije!!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jééé, to je tak nádherný!! Vy jste pomohli jí, ona pomůže vám.A.

    OdpovědětVymazat
  10. Vaše rodina mě fascinuje. Je skvělé, jak žijete na kupě, jak se k sobě chováte. A pak váš vztah ke zvířatům, to je něco úžasného! Klobouk dolů a hodně štěstí s Cherry!!
    Malá :P

    http://pieceofmyheart.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Dalsi kamarad do vasi skvele rodiny a vsak i deti obcas neposlechnou.
    Jo a dekuji za Marianne Venkov a styl z predesleho prispevku. Bude na me cekat na Vanoce v Cechach.

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Lucie,
    jsem Vaše pravidelná čtenářka, ale ještě žádný Váš příspěvek mi neudělal takovou radost! Hlaďte a mějte se rádi!
    Kateřina a smečka :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Lucie, moc vám to přeju. Cherry vám je určitě vděčná! Musela jsem se smát, naše útulková slečna se jmenuje taky Cherry, když jsme s ní poprvé přišli na veterinu, tak se pan doktor smál a říkal, že takového psa ještě neviděl, vypadala spíš jako kůzle... :-) ale za pár měsíců z ní vyrostla krasavice! Na vodítku vůbec nechtěla chodit, sedla si a nechápala co po ní chceme. Pak zase strašně tahala... Ale časem se to všechno vyladilo.
    Mějte se hezky a ať se vám s Cherinkou dobře žije!

    OdpovědětVymazat
  14. Cherry je nádherná. Je to Třešinka, která Vám teď chyběla na dortu štěstí. Tak ať se Vám společně dobře vede. Markéta

    OdpovědětVymazat
  15. Tak toto by som nepovedala do Teba! :) ale je to krásny počin a určite si spolu "vyhladíte" rany... Veľa šťastia a lásky prajem!

    OdpovědětVymazat