Projekce

 
Včera na Kavkách novinářská projekce 4.dílu (čtvrtého proto, že v něm už jsou všechny hlavní postavy). Pak venku párty s programem pro děti, barmanskou show, grilovačkou ... kolik si myslíte, že těch novinářů přišlo? Pár. Přišli hlavně bulvární fotografové, aby měli čím krmit stránky časopisů a webů. Herců se sešlo strašně moc, takže měli snadný lov.
 
Vzpomněla jsem si, jak mi před pár lety říkal jeden novinář (po pár skleničkách vína), že je schopen napsat recenzi i po pěti minutách zhlédnutého díla. Většinou u toho dýl stejně nevydrží. Tak proč by seděl hodinu v sále a otravoval se, že jo?
 
Pohovořila jsem s herci, jsou fajn. Největší radost mi udělal Oldřich Vízner, který mi přišel poděkovat za roli. Říkal, že od dob Saturnina lepší televizní nabídku nedostal. Že věří každému slovu, které říká a postava Viléma Brouka je pro něj herecký zážitek.
To se dobře poslouchá, že jo?
Taky je to jen párkrát za život.
Ale upřímně řečeno, opravdu jsem doufala, že v téhle roli by pan Vízner mohl udělat svůj televizní comeback. Mrzí mě, když vidím, jak spousta dobrých českých herců je nevyužitých a v seriálech se pořád objevují ti samí. My tu máme hned několik takových vzkříšení. Ideální seriál je ten, který dokáže namíchat herce slavné, neznámé i zapomenuté.

8 komentářů:

  1. Jsem zvědavá, už se těším, jak budu prokládat učení :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je moc hezké, měla jste si to nechat napsat do památníčku! A novinář primitiv je strašné zlo!

    OdpovědětVymazat
  3. No, měla bych se spíš po večerech hýbat v tělocvičně ale budu se dívat. To živé tričko je moc pěkné a koukám čubina zdravá tak co víc si přát. Snad pohodový víkend :o)

    OdpovědětVymazat
  4. to je skoda s tema novinarema. ale na druhou stranu ve svete Facebooku , blogu a dalsich bych se nabala, ze se serial nedostane tam kam ma. a navic o nem nebude nikdo psat nejaky tezce subjektivni a instatni clanky, ne?

    OdpovědětVymazat
  5. já se tedy na ten seriál těším:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Lucie, už se moc těším na středeční večer!:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Lucie, právě jsem skoukla Film o seriálu a nemůžu se dočkat. Moc Vám držím palce, ať se líbí a ať pokračuje. Kateřina

    OdpovědětVymazat