Dnes v barvách

Dnes trochu veseleji. I když ... jako kulisu mám puštěnou ČT24 a sleduju přípravy na vystoupení Davida Ratha v PS. Docela jsem zvědavá na to divadlo. Nevím, jestli už jsem se o tom někde zmiňovala, ale strašně dobře se mi píše u politických zpráv a pak u sportovních přenosů. Nevím proč, asi úchylka.
V létě u olympiády si užiju, na to se hrozně těším. Minule jsem díky psaní absolvovala všechny sporty od atletiky po střelbu ze sportovní pistole. Ke sledování sportu jsem vychovaná, ten můj tatík, co mi poslal tu modrou igelitku, byl totiž většinu života reprezentačním trenérem lyžařů.
Ale fandění jde daleko líp mojí mamince, která u hokeje, ale i spousty dalších sportů hlasitě křičí. Můj muž miluje, když si s ní může někdy u televize zafandit, je to pro něj vždycky zážitek. I pro naše sousedy a přilehlé okolí.

Ale k fotkám: včera měli v HM výprodej laků (jsou na nehty, kdyby někdo nevěřil). Za dvacku! Stela si koupila hned tyto tři a k nim žabky. Laky mi půjčí, žabky ne. Přece jen má nohu ještě o čtyři čísla menší. Naštěstí. Jinak už by mi začala rabovat i botník.






7 komentářů:

  1. To jsou teda choutky! Rath a sportovní přenosy, to nedokážu poslouchat ani z dálky, ani na půl ucha, ani vůbec:-)
    Laky jsou veselé, kdyby je Stela chtěla použít všechny najednou:
    http://designedinteriors.tumblr.com/post/23149782401/jesselll-my-nailzz

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, já jsem u ČT24 usnula jako Karel :-)) a když jsem se vzbudila skoro jsem nezaregistrovala, že Ratha vystřídal Paroubek... nějak mi splynuli :-))
    A jinak nemožnost půjčování bot a jiných částí oblečení si užívejte... mé dceři je 12,5 a máme už nohu i postavu téměř stejnou (tedy ještě trošku vedu o "prsa" :-)) Ale její krásné tyrkysové laky na nehty jsem si půjčila ráda, abych měla na obrazovce ladící nehty k triku a šperku... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, laky su super! :) som o generaciu starsia ale nosim take farby tiez a dokonca vsetky naraz. Kazdy necht inou farbou, pekne na striedacku :)
    zachovavam si tym dusevnu sviezost na RD:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já zas ke kreslení ráda béčkové akční filmy. U toho se nasměju jako u ničeho. A na olympiádu se taky těším, jsem nadšený fanoušek sportovní gymnastiky. Asi proto,že sama sotva udělám kotrmelec :D

    OdpovědětVymazat
  5. Hlásím se do party hlasitých fandičů hokeje, nevím proč, ale když je nějaké mistrovství nebo něco podobného, hokej prožívám fest. Jen jednou sem byla ráda, že jsme nepostoupili, když sem byla těhotná, asi bych z toho předčasně porodila.

    OdpovědětVymazat
  6. Klidně bych si s maminkou taky zafandila, hokej je obzvlášť výživný. Teď zrovna vede tenis, sleduju French Open, ještěže to dávají na internetu a mám chápavého šéfa :-)))

    OdpovědětVymazat
  7. U nás fandění drží můj chlap .. ale když fandí, je to randál za dva! .. Hezký den!!

    OdpovědětVymazat