Záchvat smíchu





Když sjedete o pár příspěvků níže, najdete článek s názvem Fascinace modrou igelitkou. Píšu tam o tom, kterak jsem byla omámena obrazem Krištofa Kintery. Pár dní poté mi přišel od mého otce balíček zvláštních rozměrů (normálně mi totiž posílá tlusté obálky plné výstřižků o zdraví, výchově dětí a jiných odvětvích, ve kterých bych se podle něj měla zlepšit). Už když jsem obraz vytahovala, začala jsem se hlasitě smát. Nakonec jsem dostala úplný záchvat smíchu. Když napíšu, že jsem se válela po zemi, nejsem daleko od pravdy. Můj tatík mi totiž vyrobil KOPII. A ještě to tam napsal, protože ví, že nesnáším plagiátorství.
V těchto činnostech je můj tatínek odborník. Kdysi prodával jeden starý obraz a protože ovci v popředí chyběl kus těla, otec ho vodovkami domaloval. Německý starožitník se pak dost podivoval a říkal, že ta ovce je zu lang (příliš dlouhá).
Jednou se táta určitě stane mou filmovou postavou. A mamka taky, protože vydržet celý život ve svazku s ním, vyžaduje nadpozemské schopnosti.
Pak nepište, když máte doma takovou inspiraci!

10 komentářů:

  1. Určitě už máte pro tatínkův obraz vybrané místo ve svém zajímavém životním prostoru. Bude foto?

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, to je naprosto skvělé. Myslím, že i Kryštofa by to potěšilo :-) Docela by mě zajímalo jaké prášky váš otec použil :-) Anouk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak Anouk, je to Omega 3 rybí olej a Prostamol (to asi nebudeš potřebovat, leda výtvarně). :-)

      Vymazat
  3. ...tak už víme, po kom jste tak skvělá! Ty prášky fungujou! Evidentně dobře zvolená léčba po tom dlouhym absťáku. Díky za vaše psaní.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak co je to za prášky jsem nevyluštila, ale táta bude určitě vědět. I by nám to sem napsal, kdyby se ovšem uměl přihládit aspoň jako anonymní, že jo, tati? Můj blog čte pravidelně a pravidelně se mnou polemizuje. Vaše komentáře ho určitě potěší. Díky!

    OdpovědětVymazat
  5. Tatínek je přesně moje krevní skupina. Oslavuj že ho máš, páč je hrozně fajn, když lidi ńejsou líní vymýšlet takovýhlě blbosti pro ostatní. Bavíte se v životě dobře, že jo, pane tatínku? Je to vidět :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pan tatínek naštěstí neumí psát komentáře, jinak by se mnou polemizoval o každém článku. Ale určitě si to přečetl!

    OdpovědětVymazat