Ach, vy muži


Propuklo jaro (doufám teda) a můj muž odjíždí na lyžařské závody. Tuším, že ve slalomu. Aby ho bylo nejen vidět, ale i slyšet, koupil si v hračkářství dětský klakson a namontoval si ho na hůlku. Se Stelou se mu smějeme.
A pak jsem mu taky musela narychlo vyprat dost dobré pyžamo Playboy. Takže mám nemístné ženské poznámky a jsem strašně vtipná, jako vždycky.
Ach, vy muži. Vy, vy, vy! ... (Víte, z kterého českého filmu to je?)

Děkuju za všechny vaše ohlasy k minulému článku a hlavně za podporu. Nevím, jestli jsem si ji nevyškemrala, ale to jsem opravdu neměla v úmyslu. Jenom jsem si říkala, že když už píšu o tom uměleckém zákulisí, že tohle tam prostě patří.

Hezký slunečný víkend, já tu mám maminku z Liberce, budeme mít řízky a salát, ale stejně musím nejvíc ze všeho psát.

4 komentáře:

  1. Na mužích milujeme tu jejich neutuchající hravost a vynalézavost, no ne? Kde bychom bez nich byly...a čemu a s kým bychom se smály? Hlavně ať si to pořádně užije a o výhru jde především, když je to muž, že :o)
    Taky budemem mít řízky, ale z bramborovou kaší...ikdyž ten salát je lákavý nápad, hmmm. Tak dobrou chuť a krásný předjarní víkend!

    OdpovědětVymazat
  2. Ach vy muži!! Není to z Adéla ještě nevečeřela nebo něco podobnýho? Ivan je teda pěkně máklej, ale to je super. Jen by mě zajímalo jak bude za jízdy používat ten klakson. Liberec jasně vede, ať je kdekoliv! Tady bylo včera naprosto božsky! A vyhrál ten Ivan teda? A.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo! Je to z Adély, co ještě nevěčeřela a říká to Květuš neboli Naďa Konvalinková. Ty abys to nevěděla.
    Hlavní závod se jede dnes (celej víkend asi Ivan trénoval nebo co) a to má ještě při jízdě paruku. Si dost věří, že do třetího místa to má s klaksonem i parukou. Ach ti, muži ...

    OdpovědětVymazat
  4. No to je můj oblíbený film:-D No tak to už vidím ty přípravy - zelená v pivu, griotka s vaječňákem prokládané pivem a podobné dobroty :-DD Ivan má charisma, měl by vyhrát už jenom pohledově:-D!

    OdpovědětVymazat