Kafe (ráno) a Muži v naději (večer)





Moje rána jsou dost stereotypní. Nejdřív nervy se Stelou, aby odešla do školy se vším, co má mít (často se nám to nepovede) a pak úleva, vydechnutí ... a kafe. Bez něj se nejsem schopna nastartovat.
Večery už tak stereotypní nebývají. Včera jsme třeba byli v kině na Mužích v naději. Čekala jsem od nich víc. Že se konečně dozvím něco, co netuším, že budu překvapená ... ale nestalo se. Příběh je úplně hloupý, navíc staví na nevěře jako základním kameni šťastného manželství. Nejsem prudérní a za 23 let manželství už vůbec ne naivní, ale tohle i na mě bylo moc. Místy tam jsou výborné fóry a skvěle vystavěné situace, ovšem jako celek je to zpatlanina. Nevěřila jsem příběhu ani postavám, navíc už pár minut po začátku jsem se začala nudit. A fakt se mi nechce věřit, že chlapi jsou tak pitomí, jak tam pan režisér (a scenárista v jednom) Vejdělek předvádí. Ale třeba máte stejný pohled jako on. Nicméně upoutávka je velmi vtipná!


3 komentáře:

  1. No ono je třeba to brát jen jakou pouhou fabulaci a pohádku pro dospělé. Bylo to prostě jen k pobavení, nic jiného. Když jsem se přistihla, že o tom přemýšlím, jestli to takhle chlapi opravdu mají,tak mi bylo smutno a i když chlapi lhát a podvádět umí, myslím, že to určitě nedělají takhle prvoplánově a promyšleně. Víc myšlenek tomu věnovat nechci:-) A.

    OdpovědětVymazat
  2. Když mě to ani nepobavilo ...

    OdpovědětVymazat
  3. Jenže ty jsi prostě "jinej" divák,víš?:-)A.

    OdpovědětVymazat