Už dnes seriál JEDNA RODINA


Pokud vás zajímá, co jsem dělala celý loňský rok, tak zapněte ve 20:20 hod Novu. Zdá se mi to skoro neuvěřitelné, ale teprve před rokem jsme začali seriál vymýšlet a dnes už píšeme poslední díly série (37-40), z toho 20 dílů je natočených. 

Seriál si dlouho hledal svůj tvar, nejdřív byl příliš free, pak málo dramatický, pak moc dramatický a málo komediální. První díl měl 15 verzí, než jsme nastavili formát, se kterým byla spokojená televize i my, autoři. Každý díl je trochu jiný, záměrně nemáme šablonu, podle které se většinou dlouhé seriály píší. O to je to větší práce, ale i zábava a adrenalin.

Budu ráda za zpětnou vazbu, i když se vám seriál líbit nebude. Je to pro mě důležité. Děkuju!








 

14 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se to líbilo. Mému manželovi taky a to už je co říct :) Těším se na další díly.

    OdpovědětVymazat
  3. Současné seriály nesleduji, postě mi nebaví. Tenhle týden jsem udělala výjimu, snad i proto, že manžel byl rozvedený a tak mi toto téma bylo blízké. Musím napsat, že první díl se mi moc líbil těším se na další. Herecké obsazení výborné.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se líbí....čekám co bude dál jako každý.A perlička na vrch,podle seriálu jsem objednala pomůcku na navlékání ponožek pro jednu starší dámu ....podobně jako v seriálu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíš, to je skvělý! Musím říct, že i u štábu měl tenhle výrobek úspěch.

      Vymazat
  5. za mně je to povedené, těším se na pokračování a super obsazení, ať se psaní daří i nadále a máme se na co těšit..jarka

    OdpovědětVymazat
  6. Až dnes jsem se dívala na 1dil. Výborné obsazení, děj jde ruku v ruce s dnešní dobou- střídavá péče. Kupodivu pouze jedna protiva, důležitá bývalá manželka,najdete ji co nejdříve chlapa prosím🥰Marta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle postavy jsou pro děj taky důležité, jinak by se člověk neměl vůči komu vymezovat. Myslíte, že chlap to vyřeší? :-)

      Vymazat
    2. Přesně tohle jsem si řekla po odeslání komentáře 🥰Marta Sledují,je to takové odlehčující na dnešní rušnou dobu👍

      Vymazat
  7. To se dá stihnout za jeden rok? To je neuvěřitelný! Asi jste dobrej tým, lidi, co se umí dohodnout a tak, tyyjo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrej tým jsme, to je vždycky největší umění se dobře najít a sejít.

      Vymazat