Taháky






Moc teď nepíšu. Protože píšu. A když je vaší profesí psaní, moc si od ní neodpočinete jiným psaním. 

Stela tento týden dělala přijímačky na famu, dostala se do 2. kola. Týden se u nás učila, vytáhla jsem dokonce šanony, ve kterých mám všechny zápisy z přednášek a zkoušek, které jsem za těch 5 let napsala. Ve všech jiných dokumentech mám binec, věčně něco hledám, ale tohle je pro mě poklad. 

Nicméně všechno, co jsem Stele poskytla, bylo nanic. Ne úplně nanic provždy, ale zkrátka otázky byly úplně jiné. Přijímačky jsou 3 dny. Něco se Stele povedlo, dost toho asi ne. Nedá se na to moc připravit, člověk musí hodně číst, koukat na filmy a mít celkový přehled. Přijímací práce měla dobré (díky tomu se dostala do 2. kola). Přála bych jí, aby ji už napotřetí vzali, ale nedělám si iluze.

Našla jsem i taháky, které jsem si psala. Právo jsme měli 2 semestry a všechno jsme se učili nazpaměť. Tyhle právnické taháky jsem si koupila od někoho, kdo zkoušku úspěšně udělal a už je nepotřeboval. Nevím, jak to chodí dneska.

Teď pro dort (Tobi má v pondělí 6. narozeniny), pak pro něj do školky, naložit jeho, psa, nás, lyže, bagáž a hurá do Lbc volit. Víkend pak u našich.

Šťastnou ruku!

2 komentáře:

  1. Taky mám spoustu materiálů z různých svých škol takhle hezky při sobě... občas jdu kolem skříně, na které mám tyhle svoje poklady v igelitkách poskládané a říkám si - vyhodit či nevyhodit?... mám trochu obavy, že než moje dítě půjde? na vysokou, bude už úplně jiný svět... ☺ Stele držím pěsti... Krásné narozeniny a vše nejlepší Tobimu... a hezký víkend všem, Peťka ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na tom úplně stejně. Ale dneska ty informace jsou všude, spíš je těžké z nich naopak vybírat ty důležité.

      Vymazat