Je jasno



Tenhle obrázek mi dělá dobře. Překvapivě není ze severu, ale je to fotka z Madridu. Z účtu    dustyatticrarebooks

Sobota velké štěstí, opravdu se těším z toho, že máme důstojného prezidenta. Věřím mu. Doufám, že všechno teď bude víc normální a vlastně obyčejné. Jak řekla moje mami: Jsem ráda, že jsem se ještě dožila toho, že se za prezidenta nemusím stydět.

Dnes vyúčtování z Albatrosmedia. Mé knihy mi vydělaly za poslední půlrok 14 tisíc brutto. Krásně mi to zapadá do toho, že se v posledních dnech zabývám tím, čemu se tenhle a další rok věnovat. Nemám žádné vision boardy ani to do listy, nějak s nimi nesouzním a neumím pracovat. I když věřím, že pro spoustu lidí jsou motivační a důležité. Existuje na to hodně knih a kurzů, ale já většinou "to něco v sobě" neumím konkrétně pojmenovat. Nicméně si musím si líp promýšlet své kroky a to, čemu se chci opravdu věnovat a co mě uživí. Někdy je to totiž v rozporu. A když to vidím napsané na papíře, je mi z toho ještě hůř.

Mám několik projektů, kterými bych se chtěla zabývat. Teď na sobě testuju, jestli si to jen myslím nebo opravdu budu schopná se jim xx měsíců plně věnovat. 

Jak se to testuje?

Je mnoho možností. Jedna z nich je, že si lehnete do postele a koukáte ven z okna, jak vítr po zahradě prohání sníh a necháváte svoji mysl volně plout ... akorát vám nikdo doma neuvěří, že pracujete. Přitom tohle je pro autory naprosto zásadní fáze budoucí tvorby. :) 



4 komentáře:

  1. Máme s manželem dvě děti a bydlíme ve městě v bytě, ale nedávno jsme si pořídili chatu, abychom mohli jezdit do přírody. U ní máme velikou zahradu, na kterou si manžel s dětmi chodí pokaždé, když tam jsme, zastřílet ze vzduchovky, kterou koupil i s příslušenstvím.

    OdpovědětVymazat