scenaristka.cz

 Moji milí,

ve svých 51 letech jsem se konečně dopracovala k vlastnímu webu scenaristka.cz. Mám z něj velkou radost. Kdybyste zjistili, že tu nebývale dlouho chybí příspěvek, zkuste se podívat tam. Časem už budu fungovat pouze ve svým online království. Až se to teda naučím, zatím mi z toho jde hlava kolem.

Pro ty z vás, kteří píšou, chystají se psát nebo touží napsat vlastní knihu, mám vánoční dárek. Můžete si zdarma stáhnout můj e-book Jak začít psát, který shrnuje odpovědi na otázky, které často dostávám od lidí, co chtějí psát, ale úplně přesně nevědí, jak na to. Nevědí JAK ZAČÍT PSÁT. Postupně se chci věnovat i dalším psacím tématům, ale sežere to šíleně času, to byste nevěřili. Ani já sama jsem tomu nevěřila.

Pokud by vám e-book nešel stáhnout, budu moc ráda, když mi o tom napíšete na můj mail lucie.smich@seznam.cz. Nebo kdybyste měli jakýkoli technický či jiný problém. Web (a já s ním) jsme zatím v záběhu. Dopřejte nám čas.

Web jsem ani náhodou nevytvořila sama, ale dostala jsem tip na firmu pana Zemánka seotym.cz, který měl se mnou neskutečnou trpělivost. Takže kdybyste potřebovali web nebo třeba SEO optimalizaci, ze srdce doporučuju. 

Mějte se krásně.


9 komentářů:

  1. Po obsahové stránce super. Jasné, srozumitelné. Gratuluji k velkému kroku!

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji, jsem na tom hodně podobně.😉

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k novému webovému "dítěti" a přeji, ať dobře "roste" a rozvíjí se. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,web se mi líbí,akorát mě zarazilo množství chyb v textu-víte o nich?/myšleno jako zpětná vazba/.Krasné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím. Můžete mi napsat na mail lucie.smich@seznam.cz? Děkuju!

      Vymazat
    2. Taky se mi to, Lucie, zobrazuje s chybami. Jako byste psala v mužském rodě, některá slovesa nelogicky v neurčitku nebo jakoby část věty chyběla... Jak blbej internetovej překladač... Ivča

      Vymazat
  5. Presne tak,jako pise Ivca.Ale email napisu!

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem nedávno zakládala web, ale měla jsem to i jako eshop. Mám to spíš jako výdělečný koníček. Maluji hodiny dle přání. Pěstuji bylinky na různé neduhy a také z nich vyrábím mastičky, tinktury apod. A právě jsem byla také postavena před SEO. :D Naštěstí mi kamarádka doporučila opravdu kvalitního člověka, který mi se vším pomohl. Pokud by někdo chtěl, tak tady jsou jeho stránky. Přeji vám mnoho úspěchů!

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, to musí být krásná práce. Ale taky pěkně těžká. Asi bych úplně nevěděla o čem mám psát. Nebo spíš co vymýšlet. A jak to doma řešíte se zásuvkami? Nemusíte mít počítač stále zapojený v zásuvce? Koukala jsem nedávno na chytré zásuvky a ty mi připadali docela fajn. Nebo spíš jako zajímavý projekt. Nevím jestli se to úplně chytne.

    OdpovědětVymazat