Zuzana



Další rozhovor v Marianne bydlení, který jsem si moc přála. 

Je skvělé, že mi redakce umožňuje, abych vnikla do cizího bytu k cizím lidem a na něco se jich ptala. Zuzku a její rodinu znám dlouho z blogu http://vrzuza.blogspot.com/ a IG zuzavrz_art a chtěla jsem je vyzpovídat, protože si myslím, že mají co říct spoustě rodin. Jsou skvělí i naživo, ať už povídají o čemkoli. Jejich způsob života se mi moc líbí a fandím jim. Fotoreportáži je věnováno 8 stran a věřím, že si ji užijete stejně jako já.

Vánoční číslo Marianne bydlení je strašně zajímavé, spousta rozhovorů, krásných fotek, tipů na dárky a radosti. Je tu i můj poslední fejeton o bydlení, štafetu přebírá Bára Šťastná. 

Mějte se všichni krásně.

16 komentářů:

  1. Lucie, díky, je to super! Mimochodem doufám, že jsi spokojená s obálkou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napíšu ti, je samozřejmě skvělá, máš to v ruce. Ještě čekám na úplný finál. Musíme to pak konečně dvojnásobně zapít :-)

      Vymazat
  2. Rozhovor super, fejeton jsem přečetla ze všeho nejdřív, ale celkově mě ale časopis poněkud zklamal. Jsem zatížená na vánoční vydání, MB mám ve všech prosincových vydání od roku 2010 a rok od roku se mi míň líbí. Je tam pro mě málo dekorací, málo interiérů. Ale možná je to prostě tím, že jsem se posunula já.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, že to sem píšete, zpětná vazba od čtenářů je důležitá. Pak dejte tip, které vánoční číslo časopisu o bydlení bylo nejlepší. Pár jsem jich prolistovala a nekoupila.

      Vymazat
    2. Miluju MB 2010. Pak taky Nové Proměny Bydlení z dob, kdy začínali, a stejně tak první roky Venkov a styl a Krásný venkov. Mně se vždycky nejvíc líbily proměny, dřív jich v časopisech bývalo tak 3-5, kromě toho další nápady na dekorace domu a zahrady. Spousta nápadů na dárky v přehledných kolážích. Teď co, proměny dvě, koláže s dárky nepřehledné a navíc z toho všeho čpí reklama. Ale chápu, že je všechno o penězích, a doba už není, co bývala.

      Vymazat
  3. Dobrý večer, paní Lucie. Já musím bohužel s předcházejícím příspěvkem paní Jany jen souhlasit. Vůbec se mi zdá, že Marianne bydlení už není to, co bývávalo. Já si ho přesto kupuji, rovněž i Proměny bydlení a Venkov a styl.
    Bez jakýchkoliv lichotek, musím konstatovat, že poslední dobou je z Marianne bydlení nejlepší a nejzajímavější Váš příspěvek o bydlení a dále další Váš příspěvek, ve kterém nám představujete mimořádné ženy a jejich rodiny. I tenhle poslední příspěvek byl zajímavý.
    Byl to od Vás výborný nápad toto publikovat. Mějte se hezky a ať Vám vychází vše, jak si přejete.

    OdpovědětVymazat
  4. Časopis jsem si koupila kvůli Zuzce, které fandím ;) Roky jsem Marianne bydlení kupovala, ale pak mě přišlo, že už to není ono. Teď už kupuju opravdu vyjímečně.

    OdpovědětVymazat
  5. Časopis Marianne bydlení jsem kupovala od začátku a loni jsem s tím skončila. Pak jsem na Vašem blogu zjistila, že píšete do MB fejetony, chybějící čísla jsem sehnala a začala zase kupovat. Ale letos opravdu končím. V poslední roce jsem vlastně četla jen články od Vás, líbí se mi Váš styl psaní i na blogu, je upřímný a trefný, stručný a prostě ze života, opravdický, bez přetvářky.
    Hezký víkend a děkuji za Vaše psaní. Marcela

    OdpovědětVymazat
  6. Milé dámy, uměly byste napsat, co v časopisu postrádáte, co by vás potěšilo? Konkrétně? Díky.

    OdpovědětVymazat
  7. Co by mě paní Lucie potěšilo? Aby více jak 1/3 časopisu nebyly reklamy a dalších 5 stránek obrázky tipů na dárky. Skutečnou změnu a vylepšení tohoto časopisu jste udělala Vy svými příspěvky. Pokud s tím skončíte, většina lidí s nákupem tohoto časopisu skončí. Celá léta jsem odebírala nebo si kupovala časopis Katka Útulný byt. Když listuji starými čísly, tak to bylo něco. A k posledku? Jen samá reklama. Také vydávání tohoto časopisu končí.
    A pokud si kupujete časopis Proměny bydlení, tak to už je to samé, reklama a tipy na dárky.
    Tolik moje vyjádření. Mějte se hezky. S pozdravem Miluše.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, musím souhlasit . Jenom reklama. Bohužel téměř ve všech časopisech. Přestala jsem kupovat už před dvěma lety. Vám přeji hodně štěstí a ať se Vám vše daří. Zdravím do Říčan Marta

    OdpovědětVymazat
  9. Já to mám taky tak. Kupuju jen kvůli tobě. Ty jsi skvělý marketingový tah:) Časopis mi přijde i s reklamami pořád kvalitní, jen je toho prostě na internetu mraky, tak člověk nemá tendenci ještě něco kupovat. Teď teda ale kupuju a dokonce jsem si vytrhla byt od malířky Broni. Takže dokud budeš psát, část čtenářské základny bude jistá.

    OdpovědětVymazat
  10. ahojte. mne sa nápady v časáku zdajú slabé - vianočné prestieranie napríklad, nie je v tom žiadna inšpirácia, nič nové, podobné som videla už minulý rok, dokonca pred 2 rokmi som sama vyrábala stromčeky na pníkoch..., alebo sviečky na fľašiach - kto to nepozná???
    zvieratká pod sklenými poklopmi sú fajn.
    a mám rada aj tipy na darčeky - ale samozrejme nie tie reklamné...
    časáky kupujem, lebo mám rada papier, čo sa dá robiť, stará škola...:)
    andrea

    OdpovědětVymazat
  11. Nemůžu souhlasit, protože MB je pro mě pořád velká jednička. Koupila jsem si i další vánoční časopisy o bydlení (úchylka) a tam je teda pusto, prázdno, reklama. Třeba takový Domov - velkej smutek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak další časopisovy spam ode mě 😉 Konečně jsem sehnala aktuální Nové proměny bydlení a za mě mnohem lepší než MB. Aspoň pro mě. Hodně dekorací, hodně DIY projektů. Noví zajímaví dizajnéři. Jestli půjdu někdy do předplatného, tak radši tohle než MB.

      Vymazat