Nedělní tipy

Včera přejezd od našich zase domů. Neodjíždí se mi lehce, protože i běžný provoz domácnosti je pro ně v téhle situaci dost náročný. Část z toho převezme ségra a pak se zase nějak prostřídáme. 

Dopoledne úklid u nás na zahradě, konečně jsem si po letech pořídila holiny. Skvělá věc! Značku nevím, ale koupila jsem si je na Zalando Loungekde nakupuju už dlouho. 




Já: Můžeš mě vyfotit na zahradě?
I: Jo jo, jasně.


Jinak mám pro vás ještě jeden tip, teda spíš prosbu. Vychází spousta nových skvělých knih a určitě si nějakou z nich koupíte. Protože nakladatelství se ještě nevzpamatovala z jarní krize a už tu místo podzimních žní mají druhou, snažte se knihy kupovat přímo v nakladatelstvích nebo přes web, na který se z jejich stránek prokliknete. Ne přes mega prodejce. Jedině tak je jistota, že peníze k nim opravdu doputují.
Určitě budete chtít stejně jako já třeba novou Annu Bolavou. Link zde: Před povodní 

A můj objev - skvělá přírodní kosmetika od milých Slováků - lze ji najít na eshopech i v Česku. Cokoli jsem si od nich koupila mě nadchlo. Jmenuje se Mylo. Myslím, že jsem na ni kdysi tip našla na některém spřáteleném blogu. Krásný web, krásný design, skvělé produkty. Na krém Oh la la z bambuckého másla s vanilkou a levandulí nedám dopustit!

Poslední podzimní tip: Otužujte se! (Foceno dnes 1.11.)




7 komentářů:

  1. Od Mylo kupuju mýdla a oni zase ode mě mýdlenky a je to moc hezká spolupráce.Gumáky super. V tom bazénu by mě trefil šlak:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahaaa, tak to jsem asi viděla u tebe, takže díky! Mě by taky trefil :)

      Vymazat
  2. Mne by muž odfotil kus visiaceho prsa, tri laloky na krku a nejakú muchu, na tú by určite zaostril.
    Mylo a najnovšie Botanica Slavica naháňam po rôznych e-shopoch, ale nejak ma minú:/

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych připojila doporučení na značku Ponio. Taktéž Slováci a mám vyzkoušené hlavně tuhé šampony. Nic jiného už nepoužívám. Tuhé deodoranty mi taky vyhovují a masážní ,,kocka" na zimu super. Koupila jsem u svojí kadeřnice a moje střapaté, nepoddajné, husté roští co mám na hlavě vypadá mnohem líp. Tak třeba některá čtenářka využije tento tip. Hel z Ol

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, to jsou ale krásné holinky! Já jsem nedávno sháněla pro dceru nějaké nové, protože jsme dva dny před školním výletem zjistili, že z těch jejich už vyrostla... No prostě klasika! :D Naštěstí jsem narazila na jedny za super cenu na tomhle skvělém eshop second handu. Tenhle web funguje i jako tržiště s oblečením, takže se mi tam podařilo ty malé i za pár kaček prodat! :-)

    OdpovědětVymazat