#lokalnidarek


Pro všechny, kdo chtějí pod stromečkem darovat/najít lokální dárky. Pokud jste tvůrce, můžete se přes stejný odkaz i přihlásit a zaregistrovat (až úplně dole).

Je to skvěle přehledné, nemusíte nic lovit a hledat (ale samozřejmě můžete). Někdo (Veronika Hořejšová) už to udělala za nás.

Koukni tady: lokální dárek 

2 komentáře:

  1. Dobrý den, Lucie,
    má finanční situace je "hodně špatně", takže většina nápadů jde mimo mě, v rodině jsme se shodli, že letos dárky tak pro děti (ségra jako na potvoru neví, co na starém baráku řešit dříve) ale mě to nedá, mí nejbližší mají totiž před Vánoci svátky a narozeniny ještě - takže něco mám, je toho málo ale všechno z Fleru. Ulítávám na něm x let ale letos to má tu hodnotu navíc.
    Ale Lucii Mouchovou jsem neznala a její obrázek musím mít, "Začtená" no to jsem já, brejlatá vošklivá Douchová a ještě sedí na podzimním listu - ou jés:-))
    PS. Kdysi dávno první setkání s mou skoro tchyní. Představila jsem se a ona:"Vlasta" a já jen:No to snad néééé!" :-)
    PS2. Máti 22.12 narozeniny, taťka 18.12 svátek, ségra 20.12 svátek, neteř se díkybohu narodila v lednu:-)
    Takže lokálně,
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to beru tak, že je dobrá aspoň ta osvěta, že takoví výrobci existují. Jednou se může hodit ... na Fleru taky kupuju ráda :-) Ale my to máme jednodušší, protože skoro žádný dárky nepořizujeme. I když každoročně ulítnu na knížkách.

      Vymazat