Dnes to bude všude samej věnec

 U nás taky.

Včera jsme šli nasbírat materiál - stezka mezi poli, měla jsem zálusk na zbytky ostružin, co jsou ještě pořád na keřích. Plus co roste kolem cesty. Všechno trny. Konstrukci jsem udělala z drátěného ramínka, co dávají v čistírně, svícny jsou pěkně zrezivělé formičky. Zatím je věnec venku, protože doma buchla puma. Tvoříme s Tobísem, stavíme bunkry, jíme čokoládu. Večer všechno uklidím a slavnostně dám věnec na stůl. Jestli teda nepadnu vyčerpáním.









7 komentářů:

  1. To je nápad, věnec z ostružin, jednoduchost a krása.

    OdpovědětVymazat
  2. Věnec máte krásný,přírodní materiály vypadají nejlíp, jen pozor na vnoučka a na ty růžové květy jsou jedovaté je to Brslen evropský. Andrea T.

    OdpovědětVymazat
  3. krásný věnec, krásné Vánoce! Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. Heh, z vás je úplná "bydlenka" , Lucie! Ne - robim srandu, máte to fajne, takové origoš jako jste vy.
    Mějte se krásně. Eva

    OdpovědětVymazat
  5. No u nás to vloni na podzim byl spíš samý papír a tabulka. S partnerem jsme si vzali do hlavy nové zateplení a inovaci vytápění. Takže jsme říjen a listopad vybírali dodavatele. Hodně nám napověděla kalkulačka úspor za vytápění, ale stejně jsme si celou situaci nechali posoudit odborníkem. :) Ale ta kalkulačka nás alespoň navedla na relativně solventní dodavatele. I když jsme se se dvěma nedohodli, vždycky ta jednání probíhala velmi příjemně. :)

    OdpovědětVymazat