Krumlov

Víkend  v našem oblíbeném místě. Se Stelou jsme ladily už asi po třicáté furt jeden a ten samý námět, který má v srdci a nechce se ho vzdát. Už je z toho nejen generační výpověď, ale i slušný psycho.

Tradiční návštěva muzea Egona Schieleho, skvělá výstava pro mě dosud neznámé Judith Zillich. Miluju tenhle styl malování, okamžitě jsem si uvědomila, že můj obraz Žehlení (autorka Kateřina Adamová), který je její tvorbě dost podobný, visí na nedůstojném místě, kde se na něj nikdo nedívá. Souvisí to s tím, že prostě musíme upgreadovat tři pokoje, které jsou tak napůl něčí a nikoho. 

Jinak dobré jídlo a pořád drinky, v pátek jazz a v sobotu open air koncert Wohnoutů. Sice pršelo, ale nevzdali jsme to, byli jsme vybavení. Holinky, pláštěnky a v ruce skinny bitch. Zpěv a tanec, texty známe nazpaměť. Tip na ubytování tentokrát nedávám, na airbnb bylo všechno zajímavé obsazeno, takže jsme šli do hotelu. Krásný výhled, ale jinak to není naše milieu. 




























2 komentáře:

  1. Milá Lucie, díky vašim cestám se i já dostanu mimo svůj každodenní stereotyp. Ať se vám oběma podaří dotáhnout společný projekt, moc držím palce. A.l

    OdpovědětVymazat