Nevyhnutelná opotřebovanost citů

Knížka/ komiks o stárnutí, možná spíš o zbytečně předčasném zestárnutí se zajímavou pointou.
Knížka, ze které jsem nadšená.
https://argo.cz/knihy/nevyhnutelna-opotrebovanost-citu/





Pokud se chcete dívat doma na filmy, mám ještě další tip, kam zajít na zajímavé snímky včetně novinek.
Zdehttps://aerovod.cz/
Pokud si film chcete jen pustit, stojí od 60-80 Kč, pokud stáhnout, tak je cena tuším od 110 Kč podle toho, o jaký film jde.

Prosím vás pěkně, všechny tipy, který sem dávám, jsou pouze výběrem mým a mého srdce. Dávám je sem většinou proto, že se chci o tu radost (či naopak neradost) podělit. Za těch deset let mého psaní se ještě neobjevil ani jeden sponzor, kterej by měl zájem mě za to platit. Kdyby se tak stalo, ČITELNĚ vás na to upozorním.
Zatím vás můžu upozornit jen na to, že moje náklady na kulturu (knihy, filmy, hudba, výstavy, psaní v cizích bytech, koncerty, divadlo atd. - které na blogu můžete prožívat se mnou) jsou tak vysoké, že na nové šaty a botky už někdy prostě nezbývá.

Rozumíme si, jo?


5 komentářů:

  1. Taky se mi tenhle komiks líbil - i když teda pointa mě dost překvapila:-) Tady jsem na to psala recenzi: http://naskokjinam.blogspot.com/2020/01/zidrou-aimee-de-jongh-nevyhnutelna.html

    OdpovědětVymazat
  2. Vážená Lucie,
    děkuji za tip. Na oplátku doporučuji na Netflixu seriál s podobným tématem - The Kominsky Method, ovšem z pohledu mužů. Stáří je zde vykresleno celkem sarkasticky a černohumorně, ale naprosto skvostně. "Dědci" Michael Douglas a Alan Arkin v hlavních rolích jsou naprosto bezkonkurenční! Už dlouho jsem se tak nepobavila. Znáte?
    Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna tuhle knížku čtu a říkala jsem si a trochu si dělala legraci z manžela, že bych on potřeboval něco na nevyhnutelnou opotřebovanost lebky. Mám chudák ve svém věku problémy s vlasy, prostě gravitace zafungovala na nás na oba. Jemu s podzimem slezly vlasy, mě zase zadek. Co se dá dělat. Brečet kvůli tomu nebudeme a bereme to s humorem. :-D

    OdpovědětVymazat