Podpora

Tak se to povedlo.
Časopis, po kterým jsem toužila, je doma. První číslo z předplatného. Moc děkuju Tatianě do Kalifornie! 





Pokud ještě nemáte moji knížku, můžete si ji nyní koupit přímo v Albatros media se slevou zde: Vířivka. 
Ke každé objednávce je navíc kniha zdarma. Když ještě zadáte slevové heslo AMFREE, máte zadarmo i dopravu.
Potěšilo mě, že v Databázi knih ji čtenáři ohodnotili 83%.
Když si vezmu, že taková Anna Karenina má 86%, tak to nevypadá vůbec špatně :-)



Ráda bych se přidala k ostatním blogerům, kteří nabádají k pomoci obchodníkům, kteří teď můžou prodávat jen on-line, abyste jim zachovali přízeň a podpořili je. Týká se to i knižních nakladatelů, nekupujte knihy na velkých knižních serverech, protože ty teď kvůli svému propadu zadržují platby od klientů a neposílají je malým nakladatelstvím. Takže je ideální knihu zakoupit přímo "u výrobce", tedy v konkrétním nakladatelství. Navíc většinou ještě ukořistíte slevu. Je to smutná a dramatická situace pro všechny.
Totéž platí i pro jiné obchodníky, podpořte zejména ty lokální, pokud můžete.
Budu moc ráda, pokud mi napíšete, jak teď nakupujete, případně i tipy, koho podpořit.

Přeju vám všem, aby vás krize zasáhla co nejmíň, protože svět (= my všichni) se z ní evidentně bude hrabat hodně dlouho. 

6 komentářů:

  1. Dobrý den, paní Lucie. Časopis je nádherný. Ani se nedivím, že jste o něho tak stála. Knihu Vířivka, a o tom jsem Vám taky , jsem četla už dvakrát a doporučila jsem ji hodně známým, také byli spokojeni. A Vaši nabídku na její objednání jsem už rozeslala třem lidem. Mějte se hezky, přeji Vám i celé Vaší rodině hlavně zdraví. S pozdravem Miluše.

    OdpovědětVymazat
  2. Objednávku jsem udělala u nakladatelství Kazda. Objednávala jsem u nich už dřív, tehdy mně vyšli u jedné knížky, kterou jsem potřebovala rychle jako dárek, neuvěřitelně ochotně vstříc. Jak píšete, byla teď sleva, tak jsem objednala, abych podpořila. Romana

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem koupila a jedním dechem za pár hodin přečetla! Stále rezonuje.. Jen mě děsí, jak se nejspíš domácí násilí v této karanténové době ještě více vyostřuje..

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, Lucie,
    tak jsem si konečně koupila Vířivku.
    Příběh se četl moc dobře, celá story je dost šílená (doufám, že je to především Vaše autorská licence a že neznáte NIKOHO, kdo by zažil něco podobného), zápletka dobře vystavěná (jediné, čemu jsem tak úplně nevěřila, byla exmanželova posedlost i po 12 letech....i když, těžko si představit, jak uvažuje skutečný magor), jazyk úsporný a svižný.
    Celkové hodnocení: A1+
    Děkuji a posílám dál.

    Mějte se krásně,

    Radka

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den tak jsem dala šanci vaší knize, neb se objevila v městské knihovně, protože si říkám, že když něco napíšete a ujmou se toho jiní lidé vychází z toho pak kolikrát věc, ke které se už autoři radši ani nechtějí znát. Vaše seriály mě fakt nebaví, je to bohužel plytké, točí se na první dobrou a podobně a je to z toho bohužel znát. Ale knížka se mi kupodivu četla dobře, sice jsem ji chtěla po pár stránkách odložit, protože i naprostý dement po dvou stránkách věděl jak se hrdinka jmenuje a nebylo potřeba neustále to její jméno opakovat. Ale příběh dobrý a přečetla jsem ji za chvilku. Takže za mě dobrý, spíš mě štvou ženy, které si nechávají toto od chlapů líbit, jednou by uhodil a šel by už kvůli dětem a né že zůstávám kvůli dětem. Andrea T.

    OdpovědětVymazat