U nás už klepou

Konečně listopad!
Posledních pár let už ho beru jako předvánoční měsíc, protože prosinec je hrozně rychlý a nestihnu si užít všechno, co potřebuju. Mám pár oblíbených zimních filmů, chci se chodit dívat na vánoční výzdobu, na výstavy, do kina, do centra Prahy, na vánoční trhy ...
Na to všechno tři prosincové týdny nestačí.
Taky jsem zjistila, že když si prohlížím výlohy a vánoční zboží jen tak, bez povinnosti něco sehnat a koupit, je to úplně jiný pocit. Prostě si to jen užívám.
Normálně do obchodů ráda nechodím, ale výzdoba mě baví.

Dnes vyšlo vánoční číslo Marianne bydlení a je moc povedené. Krásné reportáže, tipy na dárky, ozdoby. Jsme tam se Cherry taky. Bylo nám potěšením!




15 komentářů:

  1. Je to krása. Mrzí mě, že ty naše staré, z dětství, jsou vytlučené.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Lucie, také jen ráda "nasávám a kochám se" vánoční atmosférou. Ráda chodím večer s pejskem a "šmíruji" rozsvícená okna :-) Děti už jsou velké, takže je to u nás spíš o potkávání se a povídání. Mějte krásné a hlavně pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  3. už mám přečteno ... při vší úctě k vaší sbírce, nejvíc se mi líbí cherry :o) co taky můžete čekat od šílené pejskařky, že?! hezké dny přeju. eva

    OdpovědětVymazat
  4. Já listopad nemám ráda, podzim už je sychravý a vánoce ještě daleko. Ale je pravda, že v prosinci už nic moc nestíhám. Do obchodů chodím celkem ráda, ale ne v prosinci, nejsem sebevrah. Takže povinnosti přesunu na listopad a na prosinec zbudou už jen radosti a potěšení. Aspoň doufám.
    Hezký den.
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  5. Lucie, netušila jsem, že jste za projektem Noc s Andělem, jste prostě skvělá! Ozdoby jsou nádherné a Vám to sluší. Nechystate nějakou vystavu všech Vašich ozdob? V časopisu šetřili s fotkami ;) A jak psala Magda, taky jsem šmírák vánočních oken. Dárky už mám skoro všechny doma, prosinec je u nás o procházkách, návštěvách skanzenu,kamarádů a kultury. Vánoční trhy mám nejraději v Olomouci. V Praze jsem v nich nějak ztracená. Krásné dny a podrbani Cherry. Eliška

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím Vás paní Lucie,jsem už dlouholetá čtenářka na vašem blogu......díky za něj....V listopadu je už to sedm roků,co jste dali nový a láskyplný domov Cherry z útulku.Posílám jí pohlazení a vám ještě jednou veliké poděkování.Přeji vám vše jen a jen to dobré.....S láskou Stáňa

    OdpovědětVymazat
  7. Dobry den Lucie, me me zaujala zminka o Vasich oblibenych vanocnich filmech. Nenapisete o nich clanek na blog? Ja mam moc rada Falling in Love s M.Streep a R.de Nirem. Lenka P.S. Noc s Andelem jsem milovala myslim, ze mam doma na VHS nahrany i nejaky dil.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je pravda, paní Lucie . Prosincové číslo Marianne bydlení je skutečně povedené, taky se mi líbí. Jasně, že jsem tam našla i Vás. Vaše sbírka vánočních ozdob je opravdu úžasná. Hezké dny Vám přeji. S pozdravem Miluše.

    OdpovědětVymazat
  9. Všem děkuju za nádherný komentáře!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Antik Spomysl uverejnil na svojej FB stranke, ze ma v ponuke vianocne ozdoby. Hela

    OdpovědětVymazat
  11. Tiež plánujem tento rok retro stromček. Staré ozdoby mám po mojich starých rodičoch.

    OdpovědětVymazat
  12. Nám bylo taky potěšením:)) A je pravda, že zákulisní pohled na ozdoby byl mnohem bohatší, než je ten čtenářský, tak snad to vyrovnává rozhovor.)

    Krásné Vánoce všem:) Já na ty domácí vlítnu tenhle víkend, protože je prostě miluju. Ale to je tím, že je mám pro koho připravovat. Děti dělají Vánoce.

    OdpovědětVymazat