Takovej obyčejnej den doma






Dnes jsem kus dne prospala a bylo to hezký.
Píše se mi líp v noci.
Momentálně mám rozepsaný tři věci (s knihou čtyři), na kterých bych ráda pracovala. Jenže se mi nechce psát je do šuplíku, tak musím počkat, jestli o nějakou z nich projeví producenti zájem.
Příští týden jedu do Blavy, v bytě není kávovar, tak mi majitelka nabídla, že mi přinese koťogo. Hledala jsem v překladači, co to je. Na kočky i koťata mám totiž alergii. Že je to mocca konvička jsem fakt nevěděla. 
Mám novej ntb, tak se na něm učím, leccos je jinak. Seznamujeme se. Musíme se mít rádi. Každý dva tři roky pc úplně odrovnám.
Pod linkou pořád nemáme lištu, ale z podlahy jsme nadšený.
Mám fakt slabost pro nenaklizený byty. Potřebuju vidět, že se tam žije. Jak se tam žije.

7 komentářů:

  1. Aj my sme opravili osb dlážku, my sme tak učinili transparentným bielym voskom, aj my sa vytešujeme:-)
    Mám blog koťogo, aj som vysvetlila o čo ide a prečo:-)
    Len ja mám radosť vtedy, keď niečo môžem nafotiť nanovo a vyprázdnené mojimi a myslím, že život cítiť aj z toho, ako sa bývanie prispôsobuje životu rodiny a u nás autizmu, nemusia tam byť nutne nakrámené veci(to sa pri autizme ani nedá,veci ohrozujú, skôr musí byť od nich vyprázdnené), skôr vycítiť atmosféru, ako myslia a energiu.
    Mňa vie veľmi vzpružiť bývanie, ktoré má hneď vovedie do toho ako rozmýšľa osadenstvo a ako je inaké a osobité v bývaní podľa svojho, buď si potom pridanú hodnotu peknoty vezmem za svoju alebo nie, ale dôležitá je tá vzpruha a myslenie!
    Pozdravujem a prajem pekný pobyt v Bratislave!
    koťogo alias Alena Vyskočilová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://ko-to-go.blogspot.com/
      Už som Ti Lucia niekde adresu pridávala, asi bázlivo, lebo hoci som uzavrela kapitolu blogu otcovdom, neuzavrela som celkom kapitolu posledných ťažkých rokov alebo udalostí, ale blogovať som potrebovala:-)

      Vymazat
    2. Alenko, blog znám, jen jsem si myslela, že název má něco společného s kočkami. Vysvětlení jsem asi úplně zazdila :-) Zdravím!

      Vymazat
  2. Milá Lucie, váš byt je myslím nezaměnitelný na rozdíl od všech těch šedo-bílo-černých, které jsou poslední dobou jak přes kopírák a vlastně nuda.Je moc sympatické, že klidně napíšete, že jste část dne spala a pracovala v noci, to se taky moc veřejně nepíše. Vlastně korespondujete s vaším bytem, jste svá, nezaměnitelná a moc se nestaráte o to, co tomu kdo řekne. Víc takových lidí... :) Hezký den. Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju. Je pravda, že pro mě je nejhorší, když bych musela omezit svoji osobní svobodu. Na to už jsem asi moc velká!

      Vymazat
  3. Dobrý den,váš byt má takový trochu anglický styl.Včera jsem se vrátila z návštěvy dcery,která žije dočasně v UK v jednom podnájmu.Vzdáleně mi ho ten váš byt připománá,akorát že nenaklizený je slabé slovo,tam byla takový bordel,že by vás to položilo:)))Britové si moc s uklízením hlavu nelámou.Máte to hezké a osobité.
    Krásné dny.
    I.N.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, díky za tenhle článek. Podle mě docela přínosné. My jsme teď ve firmě taky rozjeli vlastní blog. Hodně nám s tím pomohl článek od https://kvalitneseo.cz/uncategorized/i-e-shop-muze-mit-svuj-vlastni-blog/ kde se tak nějak polopatě shrnuje, jaké to má výhody. A taky jsem si vzpomněl, že před dávnou dobou jsem měl i já vlastní blog, ale to už je tisíc let a myslím, že ta doména už nebude ani existovat. :)

    OdpovědětVymazat