Změna plánu/plánů

Dnes jsem měla sedět s režisérem a producenty nad scénářem Karavanu, který se už musí začít v zimě natáčet, nebo všichni zešílíme, ztratíme sponzory a nevznikne vůbec nic.
Jenže pan režisér si v neděli na motorce zlomil žebra a klíční kost.
Takže náhradní program.
To je v mojí práci běžný, že se soustředím na konkrétní projekt, žiju ve scénáři, potkávám se s postavama a najednou stop, postavy zkameněj jak v Šípkový Růžence a já musím vlízt do jinýho scénáře, kterej budu tvořit, abych nezahálela. Dobrý den, jsem Konečná, vy jste moje postavy a já si s váma teď budu dělat, co chci. 

No.

Jeden pan starožitník - vetešník ruší svůj sklad a já jsem si mohla vybrat skleničky. Miluju tyhle single kousky, vlastně je to hrozně praktický, nemusíte se furt bát, abyste nějakou nerozbili a měli kompletní sadu. Mě baví mít to pomíchaný. 

Doma pořád spousta nedodělků, jsem vděčná za každej utaženej šroubek, vyměněnou žárovku nebo pověšenou poličku. Ale do těch větších věcí se nám nechce. Pořád se nemůžeme dokopat k vyčištění a přeskládání strašidelnýho špajzu a koupi kuchyňskýho soklu, kterej pak někdo musí sestavit, uříznout a napojit na stávající linku. Zejména pak nikdo nechce jet do Ikey, řešit to a nějakej sokl vybrat a koupit. Doufám, že si na díru pod linkou nezvyknem a nezůstane tak navěky.










4 komentáře:

  1. super skleničky, asi to budu mít taky tak - doma jsou zbytky sad

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že jste tak daleko.. Půjčila bych Vám na ten sokl svýho hodinovýho manžela- na vlastní triko, nový nebere. Dostane na týden během naší dovolené klíče, kromě toho, že nic neukradne, vysekne naprosto úžasnou novou koupelnu a ještě nám stíhá zalít muškáty a nakrmit morče. Samozřejmě patřičně rozmazluji a chválím:-)
    Ať všechny Vaše projekty dobře dopadnou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světlano, kde jste ten poklad našla? Jiřina z N.

      Vymazat
    2. Dlouhé roky protrpěné nad ožralými, nespolehlivými "řemeslníky", případně nad fakturami od nich, za které by se nemusel stydět ani americký chirurg.. Zažili jsme dokonce i vyhrožování od jednoho, který chtěl zaplatit to, co nedodal. Tenhle pán je bývalý zaměstnanec mého tatínka, takže vlastně rodina. Naprostá důvěra a skvěle odvedená práce. Postupně dodělal ty nedodělky, o kterých píše paní Lucie. Všechny děti chtějí studovat, ale nejbohatší už budou takoví šikovní pánové.. Zoufale nedostatkový ohrožený druh.

      Vymazat