Riva del Garda

I. sliboval, že dnes bude hnusně. Zase nebylo! Furt mi je vedro.
Vydali jsme se do městečka Riva del Garda, který většinou zná každej, kdo na Gardu jezdí. Je hodně turistický i sportovní. A bylo tu oproti naší nostalgický části Gardy dost lidí, i když prej o víkendu je to x-násobný a v létě ještě víc násobný. To by se mi už nelíbilo.
Byli jsme tu v nádherným muzeu, tři patra výstav za 5 E, cena naprosto symbolická. Muzeum je v nádherný starý kamenný budově uprostřed města, z věže má vyhlídku kolem dokola.
I. tu byl o víkendu na kole, jel stezkou Via Ponale, což je cestička ve skalách, která vznikla už na konci 18. století a cyklisti ji milujou. Teda ti, co chtěj překonávat sebe sama. I. něco cestou vyfotil, poznáte to podle modrýho nebe. Fotky z dneška tak modrý nejsou (i když bylo vedro).

Jak jsem koukala na ty moje minulý fotky, je to bída kvalita. Jsou z mobilu a ještě navíc jsem zjistila, že mám zablemcanou čočku. Navíc není skoro nikdy úplně jasno, je takový zvláštní kouřmo. Jako ve starejch filmech.

Zítra ráno už tu končíme, přejíždíme ještě na pár dní k sestřenici do Švýcarska. K naší Lago gardovský dovolený pak ještě napíšu pár praktickejch informací - ceny a bydlení, o který mě někteří z vás prosili, ale bude to asi až o víkendu.

Nechce se nám pryč.















 To černý nahoře na obloze není mrak, ale můj prst



Odtud dolů fotky z Via Ponale









13 komentářů:

  1. Lucie, moc Vám to sluší,jste krásná ! Ester

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, co tak chvilku nežrat. Už se na fotku skoro nevejdete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi 62 roků a už přece vím že lidi jsou " různý a hrůzný " - ale stejně - když se s takovou sprostotou setkám , zaskočí mě to. Lucie , přeji pevné nervy a nenechte se vytočit . Šárka

      Vymazat
    2. No vidíte, a má nádhernýho, chytrýho chlapa. A Vás jim oběma může být tak akorát líto.

      Vymazat
    3. Zapomněla jsem se podepsat. Bára Havrdová

      Vymazat
    4. Lucinko,jste krásná baba.Zdraví rodilá liberečanda.Martina

      Vymazat
  3. Vím, že lidé jsou různí, někteří makoví a jiní tvarohoví...ale stejně mě tyhle komentáře vždycky zaskočí...tou snahou záměrně ublížit. Lucie, já na fotce vidím spokojenou čupr ženskou, ať vám to vydží anonymům navzdory ;-) A ta fotka s prstem je geniální :-))) Zuza

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, tak vy už balíte a my se tam ještě nedostali. Tak děkuji za report, aspoň vím, oč jsem přišla :-D Vypadáš skvěle jako vždycky a díky za fotku s prstem. Poslední dobou fotím prsty dost často, tak jsem ráda, že nejsem sama :-D Užijte si cestování a snad se někdy uvidíme! A.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, Lucie,
    nedávno jsme se vrátili z Gardy. Byla to naše poslední 2 denní zastávka na zpáteční cestě ze Sardinie.
    Moc se nám tam líbilo, pořád bylo příjemně teplo a posezónní atmosféra už byla znát. Byla jsem okouzlena místními historickými městečky a také měla tendenci vše okolo sebe fotit.
    Na výstavu No War no peace jsem si také odskočila a ta fotka na plakátu mě nepřestává fascinovat.
    Píši vám dnes poprvé, i když vás čtu už hodně dlouho. Poslední dobou mě bavíte čím dál víc!
    Marie
    P.S.: Nenechte se rozhodit občasnými jedovatými komentáři. Ten dnešní mě nejprve zarazil a pak jsem se musela strašně smát. Naopak moc vám to sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. Ten anonymní komentář mě pobavil 😁. Dnes jsem poznala člověka, který mi v jedné větě řekne, že už nemám žrát a že on je hezčí než jeho nová přítelkyně.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den,Lucie
    také bych ráda cestovala do Gardy....chci poprosit až budete ještě psát o zážitcích,jestli jste zde objevila místo,kde je možné skloubit v létě vyžití pro děti a rodiče,kteří se chtějí kochat krásou jezera....Eva a at se Vám stále vše daří....

    OdpovědětVymazat
  8. Tak mě při pohledu na tu poslední fotku napadá jediné: ty extravagantní brýle Vám fakt sluší, máte šmrnc! Kl.

    OdpovědětVymazat