Nikde nikdo

Procházíme vesničky podél jezera i v kopcích, a všude je znát, že končí sezóna, někde už vyloženě skončila. V pátek jsme ještě byli v malý pizzerii uprostřed liduprázdnýho náměstí. Dnes jsme tam šli pro velký úspěch znova a dozvěděli jsme se, že právě zavřeli. Do jara. 
Je tu spousta krásnejch starejch domů a hodně z nich je na prodej. Snad v každý ulici je cedule VENDESI. Na jeden dům se chodím dívat, ten mě bere za srdce.
Číšníci víc zametají listí, než obsluhují, atmosféra je někdy až nostalgická. Příjemně nostalgická. Největší objevy člověk udělá, když jde někam nazdařbůh, to mě baví.
















 Tenhle dvorek jsme objevili náhodou.
Nevím, jestli to je vetešnictví nebo výzdoba,
nikde nikdo nebyl.
Tak jsem si to aspoň vyfotila.










4 komentáře:

  1. Vypadá to naprosto úžasně. Miluju cestování po sezóně - jenže s dětma se teď spíš strefujeme do prázdnin. Ale jednou to zase přijde... :-) Kl.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě tvoje objevování moc baví.....H.

    OdpovědětVymazat
  3. to je fakt paráda, tak si představuju ideální dovolenou, chodím se k vám teď pořád dívat na fotky, je to tak uklidňující...Přeju fajn dny. Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Ten dvorek...bomba. Super odpočinková dovolená, z fotografií je cítit ta nostalgie, končící sezona, nadcházející klid podzimu i zimy. Díky za úžasné reportáže z Vašich toulek.A mužskýho obdivuji, ta voda už musí být studená dost, ne?

    OdpovědětVymazat