Malcesina

















Vesnička, které se právem přezdívá perla jezera Garda, je opravdu malebná (a v jednom bistru točí dokonce plzeň). Moc fotek z ní bohužel nemám, protože my jsme se vydali lanovkou na Monte Baldo, které je ve výšce 1760 m. Oboustranná jízdenka pro jednoho je za 22 E. Úžasný na tomhle pohoří je, že si můžete chodit, kudy chcete, klidně přes louku plnou kozích bobků. Cesty jsou jen naznačeny, nemusíte se jich držet. Navíc vidíte celý jezero jako na dlani. Paráda. 

Život nám otravují jen komáři, kteří jsou v neviditelné velikosti, neslyšíte ani bzučení, ale štípance po nich máme jak dvouerovky. Dostanou se úplně na všechny místa a když píšu na všechny, myslím tím opravdu všude. Ráno se vždycky s I. trumfujeme, kdo má jakou trofej. V tomhle závodění bezpečně vyhrávám.


4 komentáře:

  1. TAK SI DVOUEUROVKY HLÍDEJTE, MANŽEL MĚL TAKY - V KVĚTNU A DOTEĎ SE POTÝKÁ S BORELIOZOU..... JINAK PARÁDNÍ VÝHLEDY, UŽÍVEJSTE SI...(krom těch komárů). z Jizerek zdraví Olina

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně si užíváte , je tam nádherně a komáry nezávidím mrchy jedny ,určitě bych koupila nějaký odpuzovač .H

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, moc jste mě potěšila - výhledy z Monte Balda si pamatuji, i když je to tááák dávno, co jsme tam byli. A pěšky z Malcesiny večer do ubytování po břehu několik km, nohy bolely, ale zážitky byly. Jeli jsme totiž dolů až poslední lanovkou.Jiřina z N.
    jo a komáři tenkrát byli zrovna jinde, naštěstí.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně jste se rozhlíželi z Monte Balda.
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat