Začínáme psát


Moje soužití se Stelou je hodně dramatické. Nesnáším její bordel, ona nesnáší moje kecy. Stačí věta a už jsme v sobě. Oboustranná alergie na všechno, co ta druhá řekne nebo udělá. Snad i proto jsme v rámci rodinné psychoterapie zkusily dát dohromady námět o složitých vztazích. 
Dohodly jsme se s HBO a dnes jsme společně začaly psát pilotní díl. Možná to nevyjde, ale je to aspoň šance. Snad z toho psaní obě vyvázneme živé. Je to chvílema fakt maso.

28 komentářů:

  1. to je maso, já to mám s dcerou podobně, miluju ji, je to mé dítě, ale.... za kamarádku bych si ji nevybrala :) Tak ať vás společné tvoření naplňuje!

    OdpovědětVymazat
  2. ...terapie prací :-) sluší vám to spolu
    jarka

    OdpovědětVymazat
  3. S Davidem teď dělám na úkolech na přestupové zkoušky.Model domu z lepenky, uzemní plán pro zástavbu rodinnych domku a půdorys domu pro vozíčkáře. Spíš dohlížím a mentoruju. Je to zábava.

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem to s mamkou stejně. Až do ukončení VŠ. Ale pořád to není ono. Ona umí pěkně rýpnout do mě, já do ní. A pak jsme v sobě. Už mě to ani nemrzí. Je to prostě vztah mezi námi. Ona to má se svou matkou stejně. Díky bohu za syna a dalšího na cestě. Z dcerou by to bylo stejné...

    OdpovědětVymazat
  5. holky, to ale musíte dát - přes všechny překážky! já ten seriál prostě chci vidět. a nejlíp, kdyby to režíroval Petr Zelenka :o)hezké tvůrčí léto přeju. eva

    OdpovědětVymazat
  6. Je to hloupé přiznat, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama.... tak nějak to funguje u nás... jen na tu terapii zatím nedošlo :-(

    OdpovědětVymazat
  7. To je skvělej nápad! A když jste ochotné se spolu do něčeho (a ne jen tak lecčeho) pustit, nemůže to být s tím vztahem tak strašný... Ale ty bouřky si umím představit. :-) Držím palce. Kl.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to holky přežijte, sluší vám to spolu :-D

    Mám to doma podobně, terapii neplánuju.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  9. "Zvláštní", že vám na dceři vadí zrovna nepořádnost, když jste sama bordelářek královna.
    Co mě na příspěvku zaujalo ale víc, je vaše tloušťka. Vaše zdraví vás nezajímá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pardon, vidím, že to vyznívá jako pořádnej hejt, ale přemýšlím o tom už od rána, proč tohle sobě děláte. Takže se omlouvám za nepřátelskou formulaci. R.K.

      Vymazat
    2. Dobrý den,
      skoro nikdy nic nekomentuju, ale tady se neudržím: Oba Vaše příspěvky, R.K., nejen že vypadají jako pořádnej hejt, ony i jsou. Lucie, Vás zdravím. Jste pěkná ženská a Vaše dcera taky, a moc. A nic na tom nezmění hnusný komentáře ala ten od R.K. Díky, že píšete.
      Bára Havrdová

      Vymazat
    3. ???Opravdu?kdybyste potkala paní Lucii na ulici,zeptala byste se ji na tohle?Já tohle nechápu a obdivuju všechny lidi, co vedou osobní blog a jsou upřímní v tom co píšou a zároveň vím,že bych kvůli některým reakcím já psát blog nemohla.Martina B. P.S. Lucie, zrovna váš blog mám moc ráda,díky za něj.

      Vymazat
  10. A já zas přemýšlím, jak může někdo být tak hnusný jako R.K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. R.K. je asi taky v těžký pubertě, nikdo dospělej, vyzrálej v osobnost, by takovýhle skvosty nevymyslel.

      Vymazat
    2. Souhlas Soni...den za dnem se presvedcuji ,ze se svet zblaznil a kdyz je nekdo normalni , mam chut ho polibit😇.Hezke leto.Obdiv vsem ,momentalne Lucii.JP

      Vymazat
  11. Zdravím Lucie a děkuju! Skvělý nápad,zvlášť když se ho účastníte každá sama za sebe a zároveň dohromady!!! Nekonečným příběhem je soužití matek a dcer! Jste báječná! Opatrujte se! Valerie Štětková

    OdpovědětVymazat
  12. Lucie, mám to s dcerou stejně a jediná cesta je vydržet a počkat až se odstěhují. Dorka už jeden čas odstěhovaná byla. Když se mne kamarádky s hrůzou v očích a hlase ptaly, jestli se mi nestýská, musela jsem popravdě říct že ne :-) A vůbec to ale neznamenalo a neznamená, že se nemáme rády. Jen bydlet spolu prostě nemůžeme a já si myslím, že je to tak v pořádku. Ale 100x radši bych bydlela s dcerou a hádala se s ní, než bydlet s R.K. :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Taky jsem se probahnila bouřkovým obdobím se svojí nejstarší dcerou - a že to trvalo!!!
    Zato teď je to skvělý a zpětně vzpomínáme a smějeme se:) Vydržet! Změna přijde:)

    OdpovědětVymazat
  14. Pro mne babku nejkrásnější seriál P ř í s t a v.Na ty kriminálky co běží každý večer na všech programech se už nedá dívat.Všude samé zlo.Váš seriál byl lidský,hlavně jsme se zasmály.Moc vám to oběma sluší.Alibabka

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den,já jsem měla a dosud mám s mojí maminkou vztah krásný,snad je to tím,že mi ve 13 letech zemřel tatínek bylo mu 43 let a já se strašně bála o maminku a kdykoliv se někde zdržela už jsem propadala panice aby se jí něco nestalo,teď se o ni starám a pořád ji bezmezně miluji a říkám jí to každý den kdy jsme spolu,maminka si nikdy nenašla žádného partnera a zůstala s námi dětmi sama,protože můj tatínek byl strašně hodný a ona(jak říkávala)by nesnesla kdyby nás někdo cizí měl uhodit.Nechci aby to nějak špatně vyznělo,ale mně by se taky jako dospívající dívce nelíbilo kdyby o mně maminka psal na blogu,ale je to věc názoru.tak příjemný den a pevné nervy.

    OdpovědětVymazat
  16. Jednim slovem: Cool!

    A pevne nervy, bude to stat za to!

    Sandra

    OdpovědětVymazat
  17. Mám dceru. Bylo to velmi těžké.....dcera se ke mně chovala příšerně. Změna nastala, když se ji narodilo dítě, které hlídám kdykoliv je potřeba. Na chování mé dcery si nemohu nyní stěžovat. Samozřejmě - přecitlivělé matce by se mohlo jevit i jinak - uvedu příklad.
    Píšu ji, že na tom novým počítači neumím něco nastavit nebo najít - už si přesně nepamatuji. Odpověď si pamatuji přesně - JE ČAS SE TO NAUČIT.
    Takže Lucie vydržte, ono se to určitě změní. S.K.

    OdpovědětVymazat
  18. Mam syna...teda dva, ale mladsi je zatim mamin nunan....starsak pred nastupem na stredni, taky na fotku :) aktualne silene zamilovany a nic jineho nevidi...a v tu chvili se ja menim na ujecenou hysterku :D uprimne doufam, ze ja preziju s nim a on se mnou :)
    Muz uz to komentuje slovy, ze nas zavre na chate, at se klidne pozabijime....

    Nejak je mi lito, ze uz neni malej....ale... :D

    OdpovědětVymazat
  19. Hezký den k Vám.
    Paní Lucie já děkuji za všechny příspěvky...mám je ráda...mám ráda ten Váš styl psaní.
    Víte jinak s dětmi je to v těch jejich letech...prostě náročné...Já mám dva syny-a taky to bylo náročné s každým jinak,tak to prostě je...nyní mají 30 a 28 let-mají rodinu a oba holčičky měsíc za sebou.. :-),bobulky mají tedˇka 1 rok..
    Jste báječná babička,tak přeji,aby se dařilo.Ale je fakt,že nyní v tom počasí to nejde...je fajn ráno a tak do oběda...pak se jede jen na výdrž...
    Mějte se k Vám hezky a já pozdravuji z Hané od Olomouce.
    Eva

    OdpovědětVymazat
  20. Teda, to jste odvážný! To bude zajímavý.

    OdpovědětVymazat