Moje nová lampa

Ve dne, v noci a ze všech stran.
Nemáme přímé osvětlení nad stolem, pravda je, že jsme ho tak moc nikdy nepotřebovali, díky jiným světelným zdrojům. Ale nedalo se pořádně u stolu číst. Vyhlídla jsem si tuhle štelovací lampu, která lze různě naklonit a můžeme si ji mezi sebou u stolu půjčovat, dokonce osvítí i celý stůl. Jsem z ní nadšená. Chtěla jsem jinou než tradiční barvu, tahle okrová.









Napadlo mě, jestli znáte server plná peněženka, přes kterej už skoro výhradně nakupuju dlouhou dobu. Pokud jste internetoví nakupovači jako já, určitě se vám vyplatí. Vrací procenta z nákupů. Můžete si nainstalovat jejich lištu a ta vám pak rovnou ve vyhledávači ukáže, ze kterýho obchodu vám plná peněženka vrátí nejvíc procent. Pokud kupujete ledničku, myčku, pračku ... prostě cokoli většího, tak je škoda nechat prodejci i procenta, který můžete mít vy. Já přes ně nakupuju hlavně knihy, parfémy, Bonami (odtud je lampa), Vivre, spodní prádlo, přístroje do domácnosti, myslím, že tam jsou i rozvážkové potraviny. Jednou za čas si nechám procenta = peníze jednoduše převést na svůj účet, dnes jsem si třeba převáděla 600 Kč. To je fajn. Aspoň to prozkoumejte.

Když se zaregistrujete přes můj odkaz ZDE, získám něco málo já i vy.

Opět ujišťuji, že to není žádnej product placement, jen moje dobrá zkušenost.
Směju se, jak člověk musí ostatní ujišťovat, že není podplacenej :)


5 komentářů:

  1. Já tak pěla ódy na zahradní křesla z JYSKU , až se vyprodaly. Přitom do té doby to byl stoják ve skladu. Psat nadsene o nečem, co se nám libí a nic z toho nemít ( jen dobrý pocit) , je asi pro lidi nepochopitelné.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vypadá dobře. Jednu podobnou mám v ložnici, ale dost přemýšlím nad tím, že ji dám spíš do obýváku. V ložnici tolik světla nepotřebuji, takže bych tam asi koupila něco jiného. Velmi se mi například líbí takové ty solné lampy Právě ty jsou do ložnice podle mě úplně ideální.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, děkuji moc za návod. Já nejsem však tak zdatná manuálně a proto si raději věci koupím. Nicméně mám ráda jak tyto dekorace, které jsou spíše přírodní, tak mám i ráda ty klasické. Ale ty obyčejné, ale spíše moderní. Hodně si libuji ve věcech jako jsou světla nebo stolní lampy . Mám ráda prosvícené místa :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc moc krásná lampa! Sice nemusím úplně tuto modernu, ale tato se mi tedy líbí převelmi :) Já jsem spíše na ty organické lampy a proto jsem se rozhodla si pořídit solné lampy . Dům poté působí více útulně dle mého a je to takové více magické :)

    OdpovědětVymazat