Králík


Králík začal žrát granule našemu psovi. A to jsou prosím drahé granule s vysokým obsahem masa! O svoje vlastní žrádlo už moc nestojí. Radši se jde nažrat k Cherry do misky (asi jste pochopili, že u nás doma vládne taková svoboda, že i králík má neustále otevřená dvířka klece a může si kdykoli vyskočit a promenádovat se po domě, což taky dělá).

Dnešek jsem si vyhradila na resty.
Složenky, nedoplatky, taky jedny daně, smlouvy, objednání k doktorům ... ale tak mě to unavilo, že jsem neudělala zdaleka všechno. Takže zítra znova. Tvorba musí počkat.
A paní Malinová je nemocná, takže mi nikdo doma nepomůže. Neumím vychovat ani králíka. 
Se picnu!


6 komentářů:

  1. ...u nás chodí na psí granule kos a krmí s nimi odrostlá mláďata :-)
    a je to myslitel, bo je předem vymáchá v misce s vodou...
    ...že aby hygiena?
    ať žije svoboda alespoň u fauny
    jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Náš pes, v zimě, naopak ptactvu zbaštil lojovou kouli, co vypadla z krmítka. Celou. Ani se nepo ... J.

    OdpovědětVymazat
  3. Všetko napísané, aj s komentármi, detto u nás! Hlavne ten pán Inžinier a otvorená klietka samozrejmosť, potom som ,,odkojila,, šesť vrhov, bo dievčatá mali ešte v izbe aj morča a zajačicu a králikom stačila pikosekunda medzi dverami...
    A presne, tie isté výčitky o výchove...hoci odchovať králičky, keď ich mama zakaždým odvrhla, že všetko živé ctíme a patrične opečujeme, je pre výchovu detí asi najviac.
    Alena V.

    OdpovědětVymazat
  4. Já ti nevím proč, ale silně tvůj příspěvek rezonuje s tím, co doma prožívám já... Pominu tedy to, že kočky, když nemají v misce granule, tak zazvoní na zvonek - venkovní.Takže kolikrát na nás zvoní návštěvy a my to statečně ignorujeme v domění, že kočky zase otravují. Ale jsem právě přemýšlela o té svobodě i u dětí, že je nechávám dělat, co jak chtějí a zjistila jsem, že nedělají nic. Kromě bordelu. Teď mi došlo, že to s tím tvým příspěvkem moc nesouvisí, ale musela jsem ti to napsat :-D Adéla

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Lucie,
    Ty Vaše články já prostě miluju...super...krásné dny.Jitka Olomouc

    OdpovědětVymazat