Stela in her own world

 


Hodně z vás se mě ptá na zkušenosti se školou, do které Stela teď chodí. Jmenuje se Michael, Stela studuje filmovou tvorbu, ale oborů je tam mnohem víc. Zatím je S. nadšená a do školy se hrozně těší. Co se týče filmové tvorby, tak jsem lehce v šoku, protože to, co zvládají prváci za dva měsíce, já jsem na famu (rozuměj vysoké škole) neuměla ani za rok. Možná ani za dva.
Režisérka Zuzana Zemanová, která tenhle obor vede, je rovnou hodila do kotle a starejte se.
Smekám před ní, i když pro všechny asi tahle drsňárna není.
Stela už si taky pobrečela.
Všichni jsme si tím museli projít.
 
Stela je teď nominovaná na instagram roku, vůbec jsem nevěděla, co na něm má, protože ho nesleduju. Tak jsem si to aspoň prohlídla. Ačkoli netrpím opičí láskou, musím uznat ... není to špatný. Naděje má naprosto minimální, ale i nominace je fajn.
 
Kdybyste ji chtěli podpořit, můžete zde:
 
Instagram zde:
 
Za případné hlasy moc děkuje!
 




 

13 komentářů:

  1. Má ho tam. Krásné fotky ! Iveta

    OdpovědětVymazat
  2. Odhlasováno. Stela vypadá úžasně.

    OdpovědětVymazat
  3. Stelu na instagramu ráda sleduji, dám jí hlas :)

    OdpovědětVymazat
  4. Stelu sleduji- bezva fotky...jen ty ses zasekla na koncertě a je to škoda.H.

    OdpovědětVymazat
  5. Ze Stely vyrostla tedy pořádná kočka, jsem ji nepoznala. Hlasuji, líbí se mi její instagram.

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, spadla mi brada. Musím říct, že Stely instagram je naprosto úžasný a neuvěřitelně mezigenerační. Opičí láska a mateřská hrdost je rozhodně na místě. Vím o čem mluvím - mám jen o rok mladší ´neteř´ a z jejího ig je mi spíš smutno :-( A přitom také velký výtvarný a umělecký talent ... jen ti nejdůležitější průvodci životem to trošku nezvládli :-/
    Vendula

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý večer, Lucie. Tak jsem Stele také odeslala hlas. Její instagram jsem neznala, prošla jsem si ho a některé fotky se mi opravdu moc líbily. A musím souhlasit s předchozími příspěvky, že Stele to moc sluší. Určitě z toho máte velkou radost i z toho, že se jí daří ve škole. Tak přeji hodně dalších úspěchů. Mějte se moc hezky. S pozdravem Miluše.

    OdpovědětVymazat
  8. Hlas jsem dala včera večer z mobilu v posteli, s padajícím okem :) a s tím, že Stelin IG si prohlédnu az bude chvilka a budu více bdělá. Kvalitu stejně neposoudím, uměním nepolíbená. Naproti tomu Lucie má pro umění cit a navíc vkus a je mi sympatická jako člověk i jako člověčí podkategorie matka. Takže chybu jsem urcite neudělala a IG si brzy vychutnám. Což v mem případe znamena prosté libí - nelíbí.
    Lenka Adr.

    OdpovědětVymazat
  9. Fotky naprosto úžasný, má to stela v oku..v oku kočky, veliký a má můj hlas! A díky za komentář... ta moje ještě nespadla, zatím. Ale vidím chybku...díky nerovnému stropu jeden pruh kamenů jakoby ujíždí... Zdravím k Vám domů a pohlazení Cherry, my bojujeme dál...těžce. M.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsme podpořili, fotky jsou osvěžující a zrádné v tom, že pubescent nahlížející mi přes rameno zabodl špinavý prstík s nalakovaným nehtíkem do každého jednoho obrázku s keckama, ponožkama a vlasama kňourajíc, že by přesně tohle chtěla.Pro příště prosím nafotit uklizenou skříň, jedničky v žk atd, snad to bude taky inspirovat. Jana

    OdpovědětVymazat
  11. je potřeba mladé podporovat :-)

    OdpovědětVymazat