Pláž Curl Curl, sedm třicet ráno







V každé kavárně a restauraci automaticky dostanete zdarma vodu.
Nebo si ji prostě natočíte.
Pít se musí pořád!

Tomuhle surfaři je asi sedmdesát.
Jde do vln za černými tečkami, což jsou další surfaři.
 





Ten opálený krasavec s vyrýsovaným tělem je můj muž.
Juchů!
 

Mysleli jsme, že v sedm ráno tu budeme skoro sami. Ale kavárna skoro narvaná, venku všechny stolky obsazené, museli jsme dovnitř. Připadám si jak v romantickým filmu. Všichni jsou tu krásní, včetně starých lidí. Všichni běhají, plavou a surfují. I ti sedmdesátiletí. Koncentrace hezkých chlapů téměř stoprocentní. Ale to už jsem psala. Nicméně jsem tím pořád fascinovaná a neustále se se Stelou otáčíme jak puberťačky. Teda ona má nárok, já bych se měla držet.

Tohle je šťastné místo se šťastnými lidmi a zvláštními odrůdami psů. Asi je to taky hodně o penězích, docela malý byt zde koupíte za milion AUD, což je osmnáct našich milionů. Nepředstavitelný. Ovšem malých bytů je tu poskrovnu, spíš tu jsou domy. Většinou dost hezká architektura. Pokusím se něco nafotit.

Počasí se trochu zhoršilo.
To znamená, že pořád chodíme v tričku s krátkým rukávem a na skříni zůstává plný kufr věcí jako jsou svetry, vesty, pláštěnky, bundy, ponožky a šátky. Z toho jsme nepoužili ještě vůbec nic.
Vlhkost vzduchu je hodně vysoká, vyprané prádlo někdy vůbec neuschne. Vždycky mě u toho napadne název knihy Ivana Krause To na tobě doschne. A je to tak.
 
Zdají se mi tu velkofilmy.
Výpravné, dějové, výrazně barevné fantasmagorie se spoustou komparsu. Co v nich dělám já, to už si ráno nepamatuju. Možná je píšu :)
 

13 komentářů:

  1. Moc se mi Luci líbí tvé postřehy -bezva ,piš dál i ve snech.....H.

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne postrehy...az na Velikonoce z Cech ;-D

    OdpovědětVymazat
  3. impresionismus po australsku, naprosto fascinující světlo, jiné barvy, Marie

    OdpovědětVymazat
  4. Uzasne, uzasne, uzasne. Uplne to na me z tech fotek dycha - pohoda, radost, pozitivno. To ted v CR potrebujeme, my tu mrzneme, takze diky. Vy jste ujeli v pravy cas:-). Pekny vecer. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Dýchla na mě pohoda..krásně si užívejte! Já podobné pocity prožívám na Floridě. Usměvavé tváře na každém kroku. Těším se na další krásné fotky.I.

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, tak tak tam se musí žít, to musí být pohoda:) Hezky si to užijte, hlavně to teplo. Já přemýšlím, že zase vyndám z krabice kozačky, zimní bundu už jsem vytáhla:( mějte se krásně Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Lůco, krásně se to čte, čtu to a usmívám se, je z toho hrozně cítit, jak seš spokojená, všechny pozdravuj. Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. To je nádhera! Taky mě moc baví tvoje zápisky.

    OdpovědětVymazat
  9. Lidi na fotkách! Už se osmělujete. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Zvedla jste mi naladu. Nekolikrat jsem se jiz k Vasemu prispevku behem dnesniho rana vracela. Fotte vice lidi, jsem zvedava. Dekuji. Lenka

    OdpovědětVymazat
  11. Užívám si virtualitu s vámi. Asi si nechám alespoň něco zdát :o)

    OdpovědětVymazat