Mini



Mini jsem nikdy nenosila.
Znám několik žen, které je taky nikdy nenosily, ale po čtyřicítce začaly. Většinou se to zvrhlo ve styl diblík. Že jim to doma neřeknou!

Stromečky jsou taky mini.
Nebudu vám ani vykládat, co všechno bych si potřebovala koupit, a místo toho ležím v ozdobách. Ještě mi přijde pár vyhraných aukcí, ale jinak už jsem si zakázala dražit.
Doma to sice předkládám jako investici, ale přece jenom bych se měla mírnit, když teď nemám práci. Zatím se mi nechce jít psát cokoli  jen proto, abych vydělávala. Občas si tenhle luxus můžu dovolit. Pevně věřím, že některá z televizí shledá náš nový projekt zajímavým, a rozhodne se ho realizovat. Hrozně by mě bavilo to psát.
 
Bokem si dělám vleže zápisky k filmu. Měla by to být vánoční komedie, což je úplně nejtěžší disciplína. Nevím, jestli se mi to povede napsat, většina pokusů nejen v naší kinematografii končí krachem. V komedii se nemáte za co schovat, tam musíte předvíst, že to umíte. Napsat něco syrovýho je mnohem jednodušší. Když vymyslíte silnej příběh, emoce jdou automaticky s ním. To už jsem si vyzkoušela.
 
 

8 komentářů:

  1. Lucie, Ty jsi mi dala! Nejdříve čtu nadpis: Mimi...šmarjá, už??? ...já asi nějak zaspala...pak jsem dokoukla :o)))

    No a na vánoční komedii se moc těším, od minulé středy, kdy u nás sněžilo, mám brutálně vánoční náladu a hledám něco vánočně koukavého...zatím jsem nic nenašla, mimo notorický známých děl, takže máš volné pole působnosti :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie můj muž,když vidí/tím myslí nás 60 a výše /že se snažíme být hodně mladé,tak tomu říká zrychlené patnáctky.Jinak u mě pořád v tv vede váš seriál.Vtipný,úsměvný,Alibabka

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Luci,
    vaše psaní je jako váš blog. A vaše sbírky. Prostě baví, překvapují, těší, hřejí na duši ... a já fakt nejvíc moc držím pěsti, ať to tak trvá a trvá a trvá :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem pro vánoční film a v něm zasněženou Prahu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, četla jsem teď někde pojednání o minisukni, jak se nosí ve Francii, a moc se mi to líbilo. Podle nich to není o tom, být prvoplánově sexy, je to o vyjádření vlastní nezávislosti a tak. Ostatně, první minisukně nosily tenistky a bylo to z praktických důvodů. V tý Francii si k minisukni nesmíš vzít ani výstřih, ani boty na podpatku, všechno ostatní prostě musí být úplně uměřený a střízlivý a pak je to ok. Tak tenhle způsob nošení mini se mi líbí a klidně je budu nosit dál i teď (za pár dní 43 :) ) B.

    OdpovědětVymazat
  6. Nostalgicky vzpomínám na babičku, která jedny vánoce byla v nemocnici a my jí přinesli ten mini stromeček s mini ozdobami. Kdybych ho dnes někde viděla tak ho z nostalgie koupím.

    OdpovědětVymazat