Dnes jsem utrácela

V posledních měsících je I. tak přepracován, že večer není schopen smysluplné konverzace. Resp. žádné konverzace. Netrápím ho zbytečnými otázkami, i když dřív jsme si večer docela rádi povídali.
On to ví, tak mi někdy během dne zavolá, že jede na pracovní schůzku, jestli nechci jet s ním, že si v autě popovídáme. Je to sice úplná marnost, protože má jeden telefon za druhým, ale dostanu se tajně (jakože bez asistence Stely) někam do obchoďáku.
Zrovna dnes mě I. osvobodil od hlučící invaze puberťáků a jeli jsme na Flóru. Nic jsme si neřekli, pořád mu zvonil mobil, takže jsem se akorát dozvěděla, jakým materiálem co natřít a jestli lesklej povrch nebo matnej. Z materiálů SIKA už bysme mohli celá rodina dělat přednášky, možná i včetně sousedů, protože můj muž při mobilování mluví hodně nahlas a často u toho chodí po zahradě. Zejména, když mu zákazníci volají až do pozdních hodin.
xxx

Byla jsem v Attrattivu, kde mají až 70% slevy, jenže to se mi nelíbilo nic. Takže triko s knoflíčky za plnou cenu, to jsem celá já.
V Buttlers jsem se rozšoupla, protože slevy a dokoupila jsem k našim italským skleničkám z bublinkového skla ještě žluté a oranžové. Pak ubrus na náš obrovitý stůl, který byl zlevněný na šest stovek z dvou a půl tisíc. Sice vypadá jako vysloužila vojenská deka, ale mně se líbí.
Ovšem zbytek už je nová retro kolekce a já pevně věřím, že se neobjeví v každé domácnosti jako Ikea nádobí, protože je to přece jen dražší a rozhodně se to nebude líbit každýmu. Dlouho už jsem do kuchyně nic nekupovala, tak jsem ráda za to osvěžení.
Okoukané kuchyňské věci poputují do azylového domu pro matky s dětmi, ať z nich má radost ještě i někdo jinej.

Ještě mám zálusk na jednu věc, ale nenapíšu to, aby mi to náhodou někdo nevyfouknul.
Nadchlo mě, že v Buttlers mají na zdi citát Arnošta Lustiga!













11 komentářů:

  1. Super nákup, všechno by se mi hodilo:o), ale mám zákaz nakupování:o). Nakonec ti i odpustím, žes urazila můj luxusní ubrus, který mám na chalupě a jsem z něj nadšená:o)). Prý vysloužilá vojenská deka! :o)))...přeji prima dny..Inka

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem utrácela, koupila si dlažbu na zahradu. Tvůj nákup je ale super, líbí se mi celý , nejvíc triko s náhrdelníkem. To je dobře, že sis udělala radost!Jo a Stele to moc sluší!Mávám a zdravím celou rodinku ,včetně králíka a psic!

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno moc hezký. Těším se, až si budu moci koupit svůj první ubrus, teď se toho neodvážím vzhledem k věku dětí (musela bych mít jeden na každý den).

    OdpovědětVymazat
  4. Ulovky jsou pekny. A s manzelem mate hezky vztah!

    OdpovědětVymazat
  5. ...talířky a hrníčky nádhera...všechno ladí báječně :-)

    OdpovědětVymazat
  6. ty jo, lucie - tvůj první haul :o))) hustýýýý! pa eva

    OdpovědětVymazat
  7. Prvý záber krásny!
    Krása:príbeh, obrus, halenka, riady, poháre!
    Halenka podľa môjho gusta a s tým fialkovým čosi, yes!
    Obrus by som aj nosila na sebe, ako pléd?(Tiež nemám dodnes obrusy...)
    Moc zdravím Lucia:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Hmm ty hrníčky, to je moje mňam
    Krásné dny
    hanaB

    OdpovědětVymazat
  9. Ubrus vypadá opravdu na fotce jako vojenská deka :o)), půjde vůbec vyžehlit?
    Hrníčky, talířky a skleničky hezké.
    Člověk si má dělat malé radosti i sám sobě co nejvíce.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak mně se zase ten ubrus líbí ze všech těch věcí nejvíc,hned bych ho brala na pergolu,sháním už dávno něco takového.A ani bych ho bůhvíkak nežehlila.Je boží,tak jak je.Nepíšes o materiálu,jestli bude tak krásný i po vyprání,zatím skvělý.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak mně se zase ten ubrus líbí ze všech těch věcí nejvíc,hned bych ho brala na pergolu,sháním už dávno něco takového.A ani bych ho bůhvíkak nežehlila.Je boží,tak jak je.Nepíšes o materiálu,jestli bude tak krásný i po vyprání,zatím skvělý.

    OdpovědětVymazat