Po letech zase začínám

... s natíráním.
Kdysi jsem natírala snad denně. Všechno, co mi přišlo pod ruku, doháněla jsem tím náš hodně napjatý rodinný rozpočet. Pak jsme opravy a nátěry vyměnili za Ikeu - a dneska se zase vracíme k našim začátkům, i když přece jen trochu jinak.
Kamarád truhlář dnes přivezl vyrobenou postel, kterou tu bude mít Kryštof s Monikou, až za 3 týdny přijedou domů na návštěvu. Takže tahle stará se stěhovala do pokoje k hostům (ano, takhle honosně nazýváme tu šestimetrovou nudli). Jenže už byla okousaná od králíka a rozkládat lze jenom na vlastní nebezpečí (všechny letošní návštěvy se na ní v noci propadly :-)). Takže jsem se rozhodla ji už nerozkládat a natřít ji (bude jen pro jednu osobu).
Pak už se do nudle vejde jen stará ikonická Ikea komoda z přírodního dřeva, která ale slouží výborně, takže taky dostane nový nátěr. Ještě nevím jaký.

Letos nás čeká doma dost úprav, střecha určitě, možná se dostaneme i k podlahám.
Mám radost, že jsem začala zase recyklovat starý nábytek, víc si lámu hlavu a kombinuju. V Ikee už se snažím nakupovat jen drobnosti. Je to ale mor. 
Moc mi ovšem chybí jejich časopis Ikea live, který kdysi vydávali. Milovala jsem příběhy rodin, které tam vyprávěly o svém životě. 
Ty mě snad bavily víc než fotky.





5 komentářů:

  1. A ja si rikala, proc uz jsem dlouho na zadny Ikea live nenatrefila - takze oni ho uz nevydavji, skoda... Naterem take resim kde co, toto vypada dobre:-). M.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, Lucie, jsem ráda, že jsem se dneska dozvěděla, že se již časopis Ikea live nevydává. Taky jsem si ho ráda prohlížela a hledala inspirace. Tak se už nemáme na co těšit, to bylo první, co jsem v Ikee hledala. Mějte se moc hezky. S pozdravem Miluše.

    OdpovědětVymazat
  3. Existuje stále v online podobě pod názvem Ikea family časopis. Na úvodní stránce ikea.cz je v dolní části k rozklinutí, odkaz zde:http://onlinecatalogue.ikea.com/cz/cs/Family_Magazine_Spring_2016/ Nikol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, to jste mě potěšila! Až bude další číslo, tak mi zase dejte klik. Děkuju!

      Vymazat
  4. Jé, ten nátěr vypadá skvěle!
    Přesně to bych konečně měla zavést do života - odvahu něco natřít!

    OdpovědětVymazat