Že by



Každý den se mě někdo ptá, jak se připravujeme na dovolenou.
Nijak.
Myslím, že zapálení a zkušení cestovatelé námi musí opovrhovat. Knihu jsme ještě ani neotevřeli, naše těšení je takové intimní. Já dokonce musím přiznat, že se tak trochu ... no jako netěším, protože se bojím. Jednak zápasím hned s několika chorobami najednou a nevím, jestli se mi je podaří do odletu přeprat. Pak nemám ráda hodně lidí, hodně vedra, bojím se teroristického útoku (ale zato mi nevadí sníst červa v čokoládě). Doufám, že nezačneme zase balit až večer před odletem (celý den jsem navíc na poradě), protože si myslím, že tentokrát by nám opravdu něco důležitýho mohlo chybět.
Ale nemůžu se dočkat Kryštofa.

Dnes mi volala švýcarská sestřenice, letí ve stejnou dobu do Thajska taky, ale na jiné místo. Ovšem vykoumaly jsme, že na pár hodin se naše cesty zkříží v Bangkoku. Takže bysme mohli  (tady už měkký i, protože je nás dohromady 7 i s chlapama) společně povečeřet. Už vidím, jak se hledáme! Až budete číst titulek Ztraceni v Bangkoku, tak bude jasno.
Nevím, jak moc budu psát blog, protože i ve čtyřhvězdě v Bangkoku je net prý jen na recepci. A pak už jedeme do míst bez hvězd :)
Co je ale potěšující - práci si s sebou neberu vůbec. Představa, že místo radovánek sedím u pc, mě nenaplňuje. I když jsem na to poměrně zvyklá, neboť sama v pokoji trávím většinu dovolených. Tady ale nevím, kde bych hledala připojení. 
Že by v moři?

Nicméně pevně věřím, že tahle dovolená bude lepší než naše spanilá jízda v karavanu.


12 komentářů:

  1. Luci, každopádně si dovolenou užijte a já hlavně držím palce, abys tam už jela fit. Jinak nevím jestli se dá upřímně závidět, ale to sluníčko a teplo bych si vážně nechala líbit..Budu se těšit na thajské příspěvky a klidně i z tepla domaova, až se vrátíte:o))..Inka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásnou dovolenou přeji! Na přelomu října/listopadu jsem strávila pár dní v Londýně a po letech se mi podařilo někde na pár dní zapomenout na práci, starosti, stres, úplně jsem vypnula. Přeji, ať to tak máte i Vy a užíváte si pohody a Kryštofa :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu urcitou nervozitu chapu, ale budte v letadle a bude to fuc. My se budeme tesit na fotky i dojmy. Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. Ten pocit těšení/strachu/nejistoty znám a plánování nemám ráda, vždycky spíš tak nějak oblastně a pak už to nechávám otevřené, kam nás vítr zavane... a je to podle mě nejlepší, vůbec netuším, kde budeme zítra spát, ještě že existuje airbnb... zdravím z Golanských výšin a přeju krásnou dovolenou, určitě to bude super!

    OdpovědětVymazat
  5. Lucie užijete si dovolenou jistě všichni! Krásnou dovolenou, to NEJ obejmutí od Kryštofa, nemoci nech doma v lednici....Opatrujte se a vratte se v pořádku, odpočatí a plní zážitků a vzpomínek na setkání,na syna s přítelkyní, na nová poznání jiného světa...Marcela

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné pracovní místo, ale já mám dotaz mimo dovolenou.
    Na co potřebujete centimetr? Měříte, kolik jste toho ten den napsala?
    Vaše příspěvky mi budou chybět, až tu nebudete :-)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou, báječná dovolená v karavanu resp.zapisky mě výborně pobavily. Věřím, že vás už o dost méně, ale čecháčkova dušička si přišla na své.Od té doby taky zásadně jenom "smetackujeme". Přejeme šťastné shledání s Kryštofem.Těšíme se na Váš navrat a nové příspěvky. Verim, ze se budete zážitky jen hemžit. Jana&comp.

      Vymazat
  7. Lucka, nie je tá Milenka inšpirovaná mnou ?...bola by to pre mňa česť ! :-)))
    Šťastnú cestu !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. IQ 30? To určitě ne! Děkuju za přání :)

      Vymazat
    2. Cez toto číslo ju nevnímam :-)

      Vymazat
  8. Karavan se snad opakovat nebude, néé. Přeju vám na dovolené dostatek prostoru a výhledu!

    OdpovědětVymazat