Něco vo tý emancipaci



Dnes mi volala kamarádka, že dala v práci výpověď. Důvod? Její šéfová za celou dobu (pět let), co nad ní pracuje, nikdy o sobě neřekla, že něco neumí, že jí něco nejde, zkrátka je to paní Dokonalá.
A kamarádka už to psychicky nevydržela.

To mi připomnělo příběh našeho kamaráda, který se rozvedl, protože měl doma právě paní Bezchybnou Dokonalou. K ničemu ho nepotřebovala. Všechno uměla líp než on, ve všem mu poradila. Když jí koupil dárek - šla ho vrátit, protože se jí nelíbil; když měl on zajistit dovolenou - vždycky ji zajistil špatně.
Jednoho dne pak potkal Průměrnou ženu, která byla samý mindrák a nadšeně děkovala za všechno, s čím jí pomohl, včetně parkování. 
A žijí spolu šťastně dodnes.

Určitě z toho plyne nějaký ponaučení, ale je pozdě v noci a mně se nechce přemýšlet.
Jenom jsem šťastná, že jsem tak nedokonalá, což většinu mužů, co se mnou chodili, hrozně bavilo. Mohli machrovat! A to oni fakt strašně potřebujou. 
Ráda to každýmu dopřeju. 


11 komentářů:

  1. Taky bych ráda dopřála, jen kdyby bylo komu :D

    OdpovědětVymazat
  2. hm... to by se melo pripominat zenam casteji... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky to ráda dopřávám.-DHezký den Věra

    OdpovědětVymazat
  4. Pravdive...ze zivota...vlastne i logicke... M.

    OdpovědětVymazat
  5. Aha, tak to bych asi měla trochu brzdit! Já totiž taky umím všechno nejlíp :-))) A pak taky často nechápu, že někdo něco nechápe- taky hrozná vlastnost. Možná ale budu dnes velmi hluboce přemýšlet nad tím, co jste napsala. Možná jste mě právě zachránila...

    OdpovědětVymazat
  6. Pravda pravda...chlapi se rádi předvádí a chtějí být obdivováni.

    OdpovědětVymazat
  7. To je strasne!
    Ale vies ci je este horsie ako zena, ktora si o sebe mysli, ze vsetko vie? Ked zisti, ze je to pravda!
    Milujem svijho muza nadovsetko, niekedy mam pocit, ze by som na tomto svete bez neho neprezila...ale ked pride ta krizova chvila....2x bol sluzobne mimo dllllhy cas a ja na Vsetko sama. Raz musel odist na niekolko dni v den, ked ma rano seklo v krizoch... nechcem to priznat, no mam skusenost, ano, zvladam vsetko sama a lepsie, ale nechcem to tak. Nechavam si pomahat

    OdpovědětVymazat
  8. Po dvaceti letech známosti ze sebe už asi křehkou vílu neudělám, ale zamachrovat bych ho občas mohla nechat:-). Díky za připomenutí!

    OdpovědětVymazat