Příští týden

Tenhle víkend jsme měli strávit s partou na Moravě. Ve sklípku. Bohužel jsme nemohli jet. Mrzí mě to o to víc, že se vidíme takhle společně jen jednou za rok, právě na podzim. Ale oba jsme s Ivanem bez potřebné formy, nemocní. Já se navíc snažím trochu něco napsat do zásoby, protože příští týden jsem denně u nějakého doktora, některý den i dvakrát. Včetně toho, že na sobě budu mít 24 hodin holter a v pátek tuhle super jízdu zakončím extrakcí zubu a následnou implantací.
Nemám jinou ambici, než příští týden prostě nějak přežít.





Už si nechci nic kupovat. Mám desetkrát víc věcí, než potřebuju. Ale tenhle presso hrnek jsem v našem vetešnictví prostě nemohla nechat!

P.S. Akorát džíny mám jen dvoje. V oblečení jsem zase klesla pod povinné minimum.



7 komentářů:

  1. Hrnek je bomba! A budu na Tebe myslet a držet Ti pěsti, doufám,že Ti doktoři pomohou! Drž se a opatruj se!

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, stejný hrníčky máme na chatě, akorát s modrým proužkem...........
    Linda

    OdpovědětVymazat
  3. Mám stejný pohled na vlastnictví předmětů. A s těmi hadry jsem stejně zanedbaná:), rifle taktéž jen dvoje, boty na sezonu jedny.:) Jen foťák je předmětem povinným:) Přežij týden, taky bych ho ráda přeskočila, i když mám jiné důvody.

    OdpovědětVymazat
  4. Hrnček milý, rifle nemám, lebo sa chystám na tie najkvalitnejšie, najluxusnejšie, najprimeranejšie k mojej postave, čo zmenšia veľké, predĺžia krátke, scvrknú naboutnané, vytieňujú do nevídaných obrysov, keď už bude čas ísť na to....vraj také vyrábajú, len treba nepoľaviť voči sebe... !
    Nepoľavuj, hrnček na začiatok dobrý...držím palce :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach jo, též se na příští týden vůbec netěším, mám podobný program jen jiného ražení s pobytem ve FNHK. S oblečením jsem na tom podobně a hrnečků mám přebytek, ale i nedostatek. Musím to holt nějak vyřešit :-))))))
    Držím palce a nakukuju dál.
    hanna z lázní

    OdpovědětVymazat
  6. Za ty peníze bych ho brala i já, na kávu pro mě je moc malý, proti Vám piju z kýblu, ale na nějaký netřesk ze zahrádky by byl taky super :-)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  7. U nás si také užíváme před adventní týden !
    Manžel má od neděle hodně silné střevní potíže a od včera kontrolku :-o
    Veškeré naše rodinné plány na každý den a celý týden jsou hlavně se z toho nepo......;-)
    Držím palce !

    OdpovědětVymazat