Ohlasy

Díky za vaše milé ohlasy na předešlý příspěvek!
To jsem si početla a pobavila se.
Není v mých silách odpovědět na každý příspěvek, ale udělali jste mi velkou radost!!!
Aby nedošlo k mylnému pochopení - třídila jsem časopisy za posledních xx let a zjistila jsem, jak začala bujet stádnost - stejně jako kdysi vládl sektor. Jen mě zajímalo, jestli i vám vadí, že máte doma stejné věci jako miliony dalších lidí. 
Nevadí mi, že to někomu nevadí, spíš mi vadí, že to vadí mně.
(Bezva věta)
Nějak se s tím v poslední době dost peru - a ještě víc můj muž.
Chci jet nakoupit pár drobností do Ikea a on se ptá, jestli by to nešlo koupit jinde ...

A ještě k těm časopisům: schovávám Bydlení z 80. let jako poklad. Fascinuje mě, jak kultivované byty a domy se tam tenkrát prezentovaly. Je tam spousta nápadů, vkusu, nálad ... jenže to tady existovaly 2 časopisy o bydlení a teď jich je spousta. Co tam taky pořád dávat, že jo. To úplně chápu. Je to stejný jako se seriálama :)

Včera celý den v aťasu, teď jedu znova.
Něco jsem nafotila, dostanu se k tomu asi až zítra.


1 komentář:

  1. Zase ! :-) Hneď reagujem ako opica !
    Tie časopisy som si začala nakupovať s prvými dvoma na materskej, dávno, pradávno ( hej,80 roky...)...boli pre mňa zjavením :-)...Bydlení malo taký malý formát a úplne som tie byty, domácnosti do seba nasávala, bývala v nich...potom Domov..atď...
    No nevrátili mi ich známi, keď som im ich ochotne požičiavala, celé kopy, ....aj si z nich ešte niečo viem vybaviť...
    A potom, keď sme sa sťahovali do tohto domu, ešte nebol rekonštruovaný a na povale sa nám zničili aj knihy, detské dielka...a ďalšie kopy mojich časopisov.
    Viem, že som široko ďaleko bola jediná takto,,postihnutá,, časopismi o bývaní, takže som rada, že i ty Brutus !
    No beriem to ako márnosť, ale som navždy zasiahnutá, či ,,trafená,,...to nakoniec vidno, aj ako sa opakujem..( a čo stále opakujem ..)...sa aj omlúvam !
    A tiež som mala rada jednoduché, originálne, vlastnými rukami, kreativitou, atď... utvárané byty :-).To najviac.
    A čo sa týka rozmanitosti, funkčnosti, a feelingu...ako IKEA...uvažovala som podobne a ešte skôr, ako sa objavila IKEA (pomáhala som si výrobkami z Krásnej izby, Českého a Slov. diela...u košíkara som si na mladomanželskú pôžičku dala vyrobiť prútený perinák- kôš na paplóny, veľké dva koše na prádlo a pre deti..)... a..ľudia mi hovorili, že to mám ako v IKEA a ja som hovorievala, že nie, IKEA to má ako ja, no keďže to už vyrobila, išla som si to tam kúpiť :-)

    PS :...dlžím povedať, že Prístav začína pôsobiť na mňa ako pokojný prístav....:-)

    OdpovědětVymazat