Věříte v anděly?



Andělé všedního dne.
Líbilo se mi to.
Moc.
I když Stela na to řekla: "Zase depka."

I nadále si sice myslím, že Viewegh je nezfilmovatelný, jenže Alice Nellis to zpracovala naštěstí po svém. Vidím ji tam v hlavně v detailech. Pokud máte její filmy rádi, bude se vám líbit i toto.
Je přítomná v každém kinder vejci.

V noci, až zase nebudu moct spát, si to dám znova.



11 komentářů:

  1. Ahoj Lucie. já mám strach na ten film jít. Mám knížku hrozně ráda - často se k ní vracím a mám strach, že postavy, tak jak jsem je načetla a mám je ve své hlavě, by se mi neshodovaly.... Tak třeba to risknu. Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já knížku nečetla, spadla zrovna do období, kdy se mi zdálo, že Viewegh píše pořád stejně. Takže mám asi výhodu a přečtu si ji až teď. Já tam ale nejvíc tu Alici ... takže zpracování je určitě jiné. Film už je na dvd, já ho mám z půjčovny TV O2, kterou máme doma.

      Vymazat
    2. Mně právě knížka přišla nevieweghovská - i když já Viewegha můžu. Nezapadá do jeho klasiky. A Nelis můžu, takže to asi risknu. Mně v ukázkách jen neseděla Klára Melíšková, Ester jsem si představovala trochu jinak... Markéta

      Vymazat
    3. Já zase KM zbožňuju. Hrozně bych ji chtěla do svýho filmu, ale režisérka si vybrala někoho jinýho.

      Vymazat
  2. Videla som, Alice Nellis mám rada. Ale viac ako film sa mi páčila kniha.. Mám ju aj ako audio na počúvanie v aute. Nahovoril David Novotný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musí být hezký. Mám ho ráda. Budu o tom uvažovat jako o dárku.

      Vymazat
  3. Byla jsem v kině s dcerou... ona to nepochopila... prostě v patnácti asi nelze chápat... ale zase se jí líbil Dyk :-) Já jsem byla spokojená... klidně bych si to doma pustila ještě jednou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to asi člověk už musí nějakou dospělou zkušenost.

      Vymazat
  4. Moj muz hovori na vsetky sucasne ceske filmy,,zase depka !,presne tuto vetu pocuvam a preto si ich nahram a pozeram neskor, . KM aj ZB milujem a KM som objavila po tom ako bola u pana Sipa a v tej detektivnej trilogii s panom Krobotom,bolo to super!

    OdpovědětVymazat
  5. Lu díky za tip, právě jsem to zkoukla a super!I když Dyk jako anděl mne rozesmál....ale jinak neskutečná hloubka myšlenek.

    OdpovědětVymazat
  6. Jee, děkuji za tip. Hned jsem se na to vrhla. Knihu jsem nečetla, Alici Nellis mám ráda velmi, ale už mě i její film nebavil. Tady jsem si užila každou minutu. Klára Melíšková senzační. A jako depka mi to nepřišlo, všednodennost spíš. Kateřina

    OdpovědětVymazat