Na suchu





Naprostý nedostatek času mi způsobuje různé zádrhele.
Například už nemám vůbec žádnou vůni.
Ta, kterou jsem si vybrala, se nedá koupit přes net, musím pěkně po svých do jedné kamenné prodejny. Na víkend plánujeme shopping (a následný šoking).
Někdo si to užívá, my ne.
Většinou si musím brát prášek na uklidnění.

Bylo už jedno období, kdy jsem psala tak moc jako teď, a taky mi došel parfém.
Protože jsem musela na důležitou schůzku, nastříkala jsem se vánočním deodorantem na záchod.
Hezky to vonělo, akorát v podpaží to trochu lepilo.

Vy, co píšete, ne abyste to někde použili!
Už to mám schovaný v notýsku pro jeden příběh.


12 komentářů:

  1. Zkuste kokosovy olej, krasne promasti plet a voni neodolatelne! Preji pevne nervy behem nakupu! Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde se to kupuje, ideálně název a značka :)?

      Vymazat
    2. já ho mám z DM drogerie, nemůžete minout :)

      Vymazat
  2. Alnatura. Nejaky supermarket. Ale pozor, budete k nakousnuti! P.

    OdpovědětVymazat
  3. :o))) Lucie, tak se tu směju...deodorant na WC v podpaží:o)..šlo zvednout ruce? I když já dokážu použít také kdeco..kdysi, když frčely hodně konturky na rty a já pospíchala, tak jsem omylem vzala černou tužku na oči a poslepu si načrtla rtíky..holky v práci řvaly smíchy a já pochopila, proč se na mě divně dívali lidé po cestě..JInak dobře nakup:o)! hezké dny..Inka

    OdpovědětVymazat
  4. :o):o):o) ..... Luci, to já se jednou přehmátla a místo deodorantu použila lak na vlasy .... taky zážitek :o) ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  5. To je dobrý. Já měla kdysi "opačný zážitek", použila jsem vůni s lehkými tóny zeleného čaje, a kolega, který si o sobě myslel, že je strašně chytrý a vtipný (ovšem myslel si to jen on, pokud si dobře pamatuju:D) se mě zeptal, jestli jsem byla na záchodě, že voním jako ten WC deodorant:D

    OdpovědětVymazat
  6. :-) Díky za milé pobavení na dobrou noc...

    OdpovědětVymazat
  7. Lucie, kdysi jsem si z Vašeho blogu "půjčila" dvě vůně - DKNY a Eternity aqua. Obě od té doby patří mezi mé oblíbené ( a kupuji i přes net).
    Tak si dovolím poslat také svůj tip - třeba Vám sedne - Aqua pour home marine. Navíc ve flakonku. který skutečně připomíná kousek moře, takže kromě vůně se dá použít i jako (třeba) hezké těžítko.
    Já jsem byla v nákupním centru naposledy před 14 dny . Křeček se rozhodl, že se že si za svůj úmrtní den vybere narozeniny své majitelky ( ve věku Stely).Takže místo oslavy, na kterou se chystala a těšila, slzičky a smutek. Zatnula jsem zuby a zatímco manžel krájel dort, bouchal dětské "šampáňo" a krotil 8 pištících holčiček, vyrazila jsem do víru víkendového nákupního centra, koupila křeččí holku a oslava tak mohla být završena dalším pištěním a slzičkami radosti. Píšu to proto, že jsem se zařekla, že pokud se už začátkem listopadu děje "něco takového" (přecpané parkoviště a davy a davy lidí), tak mne do nákupních center nikdo nedostane ( ani do vánoc ani měsíc po při novoročních slevách). V následujícím týdnu jsem se snažila avizovaná vánoční přání svých blízkých vyřešit internetových obchodech. Což se podařilo. Takže advent bude asi fajn. Přesto doufám, že Vás odvaha neopustí, nakoupíte a podělíte se o tipy, neboť Váš parfémový (a nejen ten) vkus se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Johanko, SOUCÍTÍM!!! Náš andulák to zakončil den před synovo narozeninami.
      Navíc mám synka aspergera, který roky odmítal slavit narozeniny kvůli strachu. že stárne a zemře...a říct mu, že Leon není?
      Takže nejen běhání po Zverimexech ale ještě vypadat jako blázen, který trvá na detailech ohledně zbarvení (musel být stejný, a jak jsem si naivně myslela, že světle modrý je v každém zverimexu - tak nebyl. To byl adrenalin)
      Pár detailů si syn všimnul, ale bylo to spíš vtipné, takže pohroma byla zažehnána.
      Jen já a pár zasvěcených víme, že je to Leon druhý:-)
      Držím palce s dětma i zvířectvem!
      Magda

      K tématu: ségry ex manžel ráno spěchal do práce, nechtěl kvůli dětem rozsvicovat, a tak po tmě sáhl do šuplete s tílky...a ráno na šatnách chlapi mlátili hlavou smíchy o skříňky bo měl na sobě ségry růžovou spodní košilu s kraječkou:-)

      Vymazat
  8. Také jsem se přehmátla......a místo laku na vlasy jsem použila předpírací sprej na skvrny od Amway.....:-)
    Dopadlo to dobře - přežila jsem.

    OdpovědětVymazat
  9. Babička,která měla šedivý zákal,takhle jednou prohodila Indulonu a pastu na zuby. Svěží dech pak měla na opačné straně těla :o)))
    Držím palec,at' přežijete nákupy....Martina

    OdpovědětVymazat